Λίβας: «Ο Άρης πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του»

Ο Αργύρης Λίβας είναι ο νομικός εκπρόσωπος του Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος ζητάει αφαίρεση βαθμών από τον Άρη γιατί δεν πληρώθηκαν τρεις δόσεις.

Την ίδια ώρα, βέβαια, προκύπτει το γεγονός ότι ο Λίβας να έχει υπερασπιστεί τον Άρη σε πρόσφατες υποθέσεις, όπως π.χ. η περίπτωση Κουρομπίλια.

Ο Λίβας μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» για την υπόθεση Κουλουχέρη και τον… ιδιαίτερο διπλό του ρόλο:
«Πληρώθηκε μία δόση. Ζητάμε ενεργοποίηση των ποινών κάτι που πιστεύω θα τραβήξει ένα μήνα με είκοσι μέρες. Αν θέλει μετά ο Κουλουχέρης να δώσει παράταση είναι δικό του θέμα».

Για το δικό του ρόλο υπέρ του Άρη σε άλλες υποθέσεις είπε: «Για να υπάρχει συνεργασία δεν μπορεί ο ένας να συνεργάζεται και ο άλλος να κάνει τα δικά του. Εγώ έκανα εξυπηρέτηση στον Άρη».

Ειδικότερα για την περίπτωση Κουλουχέρη είπε: «Ο Άρης ήξερε ότι έχω τον Κουλουχέρη. Πρέπει να βοηθήσει και ο Άρης. Ο Άρης ποτέ δε βοήθησε, ‘είναι μεγάλη ομάδα και ιστορική και έχει κόσμο’…αυτό ακούω συνέχεια λες και εγώ δεν το ξέρω αυτό, όλη η Ελλάδα το ξέρει.
Εγώ δεν λέω αν φοράνε ή όχι παντελόνια.
Εγώ έχω βοηθήσει και πάρα πολύ ο Άρης δεν έχει βοηθήσει το εαυτό του. Αυτοί ξέρουν αν έχουν βοηθήσει ή όχι. Εγώ σέβομαι τον αγώνα του καθενός. Εγώ προσωπικά σαν Αργύρης (σ.σ. Λίβας) θα κάνω και νέα προσπάθεια να βοηθήσω».

Σχετικά με το διαδικαστικό σημείωσε: «Η απόφαση μπορεί να βγει σε πέντε μέρες, έξι, μέχρι να καθαρογραφεί».

To Top