Οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης με δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό!

Ο κύβος ερρίφθη. Η απόφαση για να γίνει οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Άρης ήταν μετά από την εντολή των ίδιων των μελών του Άρη. Το διοικητικό συμβούλιο δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει και ήδη έγινε το πρώτο αποφασιστικό βήμα.

Ο φορέας προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό προκειμένου να προκύψει ανεξάρτητη αρχή εκτός Άρη, η οποία και θα κάνει τον έλεγχο στην ΠΑΕ και να αποδοθούν ευθύνες στη συνέχεια για τα μεγάλα διαχειριστικά λάθη και τις παραλείψεις.

Ο κόσμος του Άρη πρέπει να μάθει αλήθειες και να επιστρέψει κοντά στην ομάδα ακόμη πιο δυναμικά και μαζικά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του φορέα:

“Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ υλοποιώντας την παλλαϊκή απαίτηση για αλήθεια, διαφάνεια και κάθαρση, τις δεσμεύσεις και των επτά μελών του καθώς και την προγενέστερη απόφασή του προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για τη διενέργεια οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ που θα αφορά την περίοδο 2004-2012. Η καταληκτική προθεσμία κατάθεσης των προσφορών είναι η 21η Σεπτεμβρίου 2012. Το άνοιγμα των προσφορών θα γίνει σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν νομικά πρόσωπα με αντικείμενο δραστηριότητας συμβουλές επί των οικονομικών και διενέργεια οικονομικών και διαχειριστικών ελέγχων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ μετά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και μετά από ραντεβού για ενημέρωση, προκειμένου να λάβουν τον φάκελο με περιγραφή των δεδομένων και των στοιχείων που θα απαιτηθούν από το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου (τηλ. 2310323160 και [email protected]).
Σύντομα θα ανακοινωθούν και οι επόμενες ενέργειες του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αφορούν δομικές αλλαγές στην οργάνωση και στις διαδικασίες της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, αλλά και στην ενημέρωση των μελών μας και των φιλάθλων του ΑΡΗ”.

To Top