Λίβερπουλ: Άναψε το πράσινο φως για την πώληση του Χέντερσον, ακολουθεί ο Φαμπίνιο

Η Λίβερπουλ ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ για την παραχώρηση του Τζόρνταν Χέντερσον ενώ μετά από τον αρχηγό της, αναμένεται να τον ακολουθήσει στην Σαουδική Αραβία και ο Φαμπίνιο.

Η Λίβερπουλ φρέσκαρε σημαντικά τη μεσαία γραμμή της με την απόκτηση του Αλέξις Μακάλιστερ και Ντόμινικ Σόμποσλαϊ και τώρα είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει την “παλιά φρουρά”. Ο λόγος για τους Τζόρνταν Χέντερσον και Φαμπίνιο, που όλα δείχνουν πως θα διαβούν την πόρτα της εξόδου του Άνφιλντ για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Σαουδική Αραβία.

Ο κάπτεν των ρεντς προσέφερε τα πάντα στο σύλλογο για πάνω από μία δεκαετία και έζησε μεγάλες στιγμές, με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ να τον βάζει στο στόχαστρο και τον ίδιο να συμφωνεί στην πρόταση που του έγινε για τριετές συμβόλαιο, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αποκαλύπτει την Τετάρτη (19/7) πως οι ρεντς ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία με τους Σαουδάραβες για να κλείσει το deal (κοντά στα 14 εκατομμύρια ευρώ σύμφωνα με τον Πολ Τζόις).

Από εκεί και πέρα, θεωρείται θέμα χρόνου και η αποχώρηση του Φαμπίνιο, από τη στιγμή που η Αλ Ετιχάντ προσφέρει 47 εκατομμύρια ευρώ στους ρεντς για τον Βραζιλιάνο μέσο, με το συγκεκριμένο ποσό να φέρεται να ικανοποιεί τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου για να συναινέσει για την παραχώρησή του.

To Top