ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόβα… Ευρώπης στο “σπίτι” του! Ο Άρης υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας (21:15, PRESSARIS LIVE)

Πρόβα… Ευρώπης στο “σπίτι” του! Ο Άρης υποδέχεται σήμερα τον Εθνικό Άχνας (21:15, PRESSARIS LIVE) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Άρης στρέφει όλη την ενέργεια του για την πρώτη Ευρωπαϊκή αναμέτρηση στις 27 Ιουλίου, περιμένοντας να μάθει από σήμερα εάν θα αγωνιστεί στην Αρμενία με την Αραράτ ή στην Αλβανία με την Εγνατία. Πολλά τα νέα πρόσωπα (συνολικά 13 με την έλευση και του Μορόν), σε ένα γενναίο αγωνιστικό λίφτινγκ και η σημασία του σημερινού φιλικού τεστ με τον Εθνικό Άχνας, θα δώσει τη δυνατότητα στον Τόλη Τερζή να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα σε μια… προσομοίωση Ευρώπης.

Κόντρα στην Κυπριακή ομάδα, οι κιτρινόμαυροι θα κάνουν την τελική πρόβα, ενόψει του πρώτου τους Ευρωπαϊκού αγώνα, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι θα είναι εκτός έδρας.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, πλην του Κουέστα που έκανε και χθες ατομικό. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του κιτρινόμαυρου τεχνικού τιμ.

Να σημειωθεί ότι ο Άρης επιστρέφει μετά από… 73 μέρες στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά το τέλος της περσινής περιόδου κόντρα στην ΑΕΚ στις 8 Μαΐου.

To Top