Λίβερπουλ: Ο Μανέ έπαιξε μπάλα σε γήπεδο με λάσπη στο χωριό του στη Σενεγάλη

Ο σταρ της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, βρίσκεται στη Σενεγάλη και μοιράζεται χρόνο με τους φίλους από τη γενέτειρά του, με τους οποίους έπαιξε ποδόσφαιρο στη λάσπη.

Ο Σαντιό Μανέ γεννήθηκε στο Μπαμπαλί της Σενεγάλης. Η δημοσιότητα και τα χρήματα ωστόσο, δεν άλλαξαν ποτέ τον σταρ της Λίβερπουλ, ο οποίος αγαπά το μικρό χωριό του και δεν ξεχνά ποτέ από που ξεκίνησε.

Γι’ αυτό άλλωστε, είναι εξαιρετικά αγαπητός στη γενέτειρά του. Ο 30χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τον χρόνο που έχει, προτού ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, για επισκεφτεί την πατρίδα του.

Τι κι αν έφτασε μία ανάσα από την κατάκτηση του δεύτερου Champions League και του πρώτου τρεμπλ στην καριέρα του, ο έμπειρος επιθετικός παραμένει απλός και ταπεινός. Απόδειξη, το ότι έπαιξε ποδόσφαιρο σε ένα λασπωμένο γήπεδο στο Μπαμπαλί μετά από βροχές μαζί με φίλους.

Τα νέα “ταξιδεύουν” γρήγορα και όπως ήταν λογικό το παιχνίδι αποτέλεσε πόλο έλξης για μεγάλο αριθμό ανθρώπων, που έσπευσαν να παρακολουθήσουν από κοντά τον ήρωά τους.

Μάλιστα, στον αγώνα συμμετείχαν κι άλλοι θρύλοι της Σενεγάλης, όπως ο Ελ Χατζί Ντιούφ, ο Παπίς Ντεμπά Σισε και ο Μπαγιέ Ντιανέ.

To Top