Πολ Πογκμπά: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει λάθος που με αφήνει να φύγω”

Ο Πολ Πογκμπά στο ντοκιμαντέρ για την ζωή του στο Amazon Prime , συζητάει για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, δείχνοντας την απογοητεύση του προς τον σύλλογο.

Ο Πολ Πογκμπά φεύγει για δεύτερη φορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την εξάχρονη παραμονή του στο Ολντ Τράφορντ, επιστρέφοντας ξανά στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους ως ελεύθερος.

Ο 29χρονος Γάλλος μιλώντας στο νέο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime, με τίτλο “The Pogmentary”, και πρωταγωνιστή τον ίδιο, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Ιουνίου 2022 αποκλειστικά στο Prime Video, σημείωσε πως η Γιουνάιτεντ κάνει μεγάλο λάθος που δεν του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Πογκμπά φαίνεται να κάνει διακοπές στο Μαϊάμι τον Ιούλιο του 2021, και να μιλά στο τηλέφωνο με τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα, κάνοντας φανερή την απογοήτευσή του προς τον σύλλογο. Ο Ραϊόλα, προσπαθώντας να τον καθησυχάσει, φέρεται να του λέει πως η κατάσταση του είναι ιδιαίτερη, με τον Πογκμπά να ρωτά ευθέως αν υπάρχει η δυνατότητα νέας προσφοράς από τους “κόκκινους διαβόλους”.
Ο Ραϊόλα επιβεβαιώνει, λέγοντας ότι η ομάδα επιθυμεί την παραμονή του Πογκμπά, ωστόσο χρειάζεται να δημιουργήσουν ένα νέο πρότζεκτ γύρω του, με μία μεγαλύτερη προσφορά χρημάτων.

Ο 29χρονος Γάλλος ωστόσο φαίνεται να μην πιστεύει αυτά που ακούει, απορώντας πως είναι δυνατόν να τον θέλουν στην ομάδα αλλά να μην του προσφέρουν τίποτα και ότι η ομάδα “μπλοφάρει”.

Η αποχώρηση του παίκτη συμβαίνει για δεύτερη φορά.

Το 2016 η Γιουνάιτεντ τον πήρε πίσω πληρώνοντας 105 εκατομμύρια ευρώ, προτού έξι χρόνια αργότερα έρθουν πάλι σε ρήξη

 

To Top