Λίβερπουλ: Ρήξη χιαστού ο Φαν Ντάικ, χάνει όλη την σεζόν

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο μετά τον τραυματισμό του από τον Πίκφορντ στο ντέρμπι με την Έβερτον, με το χρόνο επιστροφής του στη δράση να μη γίνεται γνωστός.

Σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο θα χρειαστεί να υποβληθεί ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μετά από τον τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με την Έβερτον ελέω του σκληρού μαρκαρίσματος που δέχτηκε από τον Τζόρνταν Πίκφορντ στα πρώτα λεπτά.

“Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ θα υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο μετά από τραυματισμό που υπέστη στο 2-2 του Σαββάτου με την Έβερτον. Δύσκολα θα παίξει πριν το καλοκαίρι, χάνοντας όλη την σεζόν.

Μετά από τον τραυματισμό, ο Βίρτζιλ θα αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας για να επιστρέψει σε φουλ επίπεδο φυσικής κατάστασης όσο το δυνατόν το συντομότερο.

Θα επιστρέψεις δυνατότερος Βίρτζιλ”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου Ολλανδού στόπερ το βράδυ της Κυριακής, μία ημέρα μετά το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ για την 5η αγωνιστική της Premier League.

To Top