Λίβερπουλ: Χαμός πριν από το ματς με την Γκενκ για χυδαίο πανό με Οριγκί

Ένα πανό που έδειχνε το πρόσωπο του Οριγκί πάνω στο σώμα ενός ολόγυμνου άνδρα στάθηκε η αφορμή για μεγάλη αναστάτωση πριν και μετά από το Γκενκ – Λίβερπουλ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Περίπου 35 λεπτά πριν από την έναρξη του Γκενκ – Λίβερπουλ, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στις εξέδρες του γηπέδου επικράτησε ένταση. Η αιτία για την οποία υπήρξε αναταραχή ήταν ένα χυδαίο πανό που σηκώθηκε και είχε πρωταγωνιστή τον Ντιβόκ Οριγκί.

Συγκεκριμένα, το επίμαχο πανό έδειχνε το πρόσωπο του Βέλγου στράικερ πάνω στο σώμα ενός ολόγυμνου άνδρα ο οποίος κρατούσε το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων, πρώτα αυτοί της Λίβερπουλ, όταν εντόπισαν το πανό ζήτησαν αμέσως από τους υπευθύνους της εγκατάστασης να το κατεβάσουν.

Πράγματι το πανό κατέβηκε με τους Κόκκινους να εκδίδουν ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντάς το ρατσιστικό. Οι Άγγλοι σημείωσαν ότι καταδικάζουν την ενέργεια όσων σκέφτηκαν να υψώσουν το πανό και τόνισαν ότι σε συνεργασία με την Γκενκ και τις τοπικές Αρχές ψάχνουν τους εμπνευστές αυτής της χυδαιότητας.

To Top