Λίγα γκολ στην Κύπρο, με την έδρα και τον Ρούνεϊ στην Τσάμπιονσιπ

Τελειώνει σιγά-σιγά ο Νοέμβριος, η στοιχηματική δράση ωστόσο δεν σταματά. Λίγα ματς στο αποψινό κουπόνι, ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι της Κύπρου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζεται και στην Τσάμπιονσιπ.

Ο πλήρης οδηγός για το στοιχημα στο ιντερνετ

  1. ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (20:00)

Το μεγάλο ντέρμπι της Κύπρου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια στο ΓΣΠ έρχεται σε μία περίεργη συγκυρία. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται μακριά από την κορυφή, 10 και 11 βαθμούς αντίστοιχα από την πρωτοπόρο ΑΕΚ Λάρνακας. Πάντως, οι «Γαλαζοκίτρινοι» δείχνουν να συνέρχονται αγωνιστικά έπειτα από την κάκιστη εκκίνηση στη σεζόν και «τρέχουν» αήττητο σερί 5 αγωνιστικών, με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Πρωταθλήτρια Ομόνοια έχει και αυτή τα προβλήματά της, ενώ προέρχεται από δύο σερί νίκες.

➥ Είναι ντέρμπι και οι μάχες σώμα με σώμα θα έχουν την τιμητική τους. Περιμένουμε ματς με λίγα γκολ και βρίσκουμε το Under 2,5 σε απόδοση 1.78.

  1. Ντέρμπι – ΚΠΡ (21:45)

Αν δεν είχε τη… θηλιά στο λαιμό και τους -21 βαθμούς λόγω οικονομικών προβλημάτων, η Ντέρμπι Κάουντι δεν θα βρισκόταν καν στη ζώνη του υποβιβασμού τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τα «κριάρια» παραμένουν εδώ και τρεις αγωνιστικές αήττητοι (1-2-0), έχοντας νικήσει τη 2η Μπόρνμουθ με 3-2 και φέρνοντας ισοπαλία 0-0 εκτός έδρας με την πρωτοπόρο Φούλαμ. Πλέον, η ομάδα του Γουέιν Ρούνεϊ θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα και να βάλει δύσκολα στην ΚΠΡ, η οποία είναι 6η και αν τελείωνε τώρα η Championship θα εξασφάλιζε το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Η λονδρέζικη ομάδα είναι αήττητη εδώ και 5 αγωνιστικές (3-2-0), αλλά στο «Πράιντ Παρκ» θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση.

➥ Ο άσος είναι ρισκαδόρικος, αλλά έχει στοιχηματική αξία σε απόδοση 2.87.Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

To Top