ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λίγες και ουσιαστικές οι μεταγραφές, τι προβλέπει το πλάνο ενίσχυσης του Άρη…

Οι προεργασίες για την μεταγραφική ενίσχυση του Άρη έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό, όμως από σήμερα στον Άρη μπαίνουν σε διαδικασία επίσημων συζητήσεων…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” σκοπεύουν να κινηθούν δυναμικά στο μεταγραφικό “παράθυρο” του χειμώνα, προκειμένου να ενισχύσουν την ομάδα σε θέσεις που το έχει ανάγκη.

Το ματς με τον Ατρόμητο αποτελεί πλέον παρελθόν και όπως τόνιζαν στην Αλκμήνης τις τελευταίες μέρες, έπειτα από αυτό θα είναι σε θέση να συζητήσουν πιο “ζεστά” για το θέμα των μεταγραφών.

Ήδη ο Σάββας Παντελίδης έχει καταθέσει την γνώμη του για του παίκτες που θέλει. Τις θέσεις που αγωνίζονται και τα στοιχεία που πρέπει να έχουν, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο να έχει “λοκάρει” όπως προκύπτει σε μερικούς μεταγραφικούς στόχους.

Αυτό που μέχρι στιγμής προκύπτει, είναι πως οι μεταγραφικές “ενέσεις” του ρόστερ, αναμένεται να είναι λίγες και ουσιαστικές. Στον Άρη ξεκινούν με την λογική πως θα αποκτήσουν για αρχή σίγουρα δύο ποδοσφαιριστές και ενδεχομένως να υπάρξει και άλλος στην πορεία του Γενάρη.

Όσον αφορά τις θέσεις, μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει κάτι, παρότι είναι εμφανές το που “πονάει” η ομάδα. Κυρίως διότι στον Άρη γνωρίζουν πως δεν θα ήταν δίκαιο να μιλήσουν για συγκεκριμένες θέσεις, όσο ακόμα η ομάδα δίνει επίσημους αγώνες για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ωστόσο, από σήμερα έχει ανοίξει κι επίσημα ο φάκελος ενίσχυση του Άρη, με τους “κιτρινόμαυρους” να κινούνται από νωρίς, προκειμένου και να ολοκληρώσουν νωρίς τις μεταγραφές τους.

 

To Top