ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στα… σκαριά και αποσυμφόρηση του ρόστερ με λύσεις συμβολαίων

Την δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του Άρη αποτελείται από 31 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι οι νεαροί που έχουν προωθηθεί από την δεύτερη ομάδα. Κάτι που πρόκειται να αλλάξει…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από το περσινό καλοκαίρι είχε γίνει αντιληπτό πως το ρόστερ του Άρη έχει ένα εύρος που ενδεχομένως να μην το είχε ανάγκη, από τη στιγμή που θα αγωνιζόταν σε δύο διοργανώσεις.

Αυτή τη στιγμή ο Σάββας Παντελίδης έχει να διαχειριστεί καθημερινά στις προπονήσεις περισσότερους ποδοσφαιριστές από το φυσιολογικό. Αυτό τον δυσκολεύει σημαντικά στην καθημερινότητα της ομάδας ως προς την προπόνηση.

Με εξαίρεση πάντα τους τρεις νεαρούς (Μπακούτση, Μπαγκαλιάνη και Καλλίδη), τον Ανάκογλου αλλά και τον Σόουζα που προστέθηκε τις τελευταίες μέρες στο ιατρικό δελτίο.

Οι ιθύνοντες του Άρη όπως υποστήριζαν τις τελευταίες μέρες πρόκειται να μπουν σταδιακά σε συζητήσεις με τους παίκτες που ενδεχομένως να αποχωρήσουν από την ομάδα τον Ιανουάριο ή να δοθούν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και το πρώτο ενδεχόμενο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται θα ενημερωθούν πρόωρα όπως υποστηρίζεται στην Αλκμήνης, πριν ανοίξει το μεταγραφικό “παράθυρο”, προκειμένου να μπορέσουν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους…

 

To Top