Λίφτινγκ από Αλκαράθ το (πρώτο) αντίδοτο κατά της κόπωσης

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα της Τρίπολης ο Λούκας Αλκαράθ δεν κρύφθηκε τονίζοντας ότι υπάρχει πρόβλημα στην ομάδα από το… έλλειμμα φυσικής κατάστασης και την κόπωση των παικτών του.

Αυτή η εβδομάδα έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Τετάρτη κύπελλο με την Καλλιθέα και την Κυριακή ο αγώνας-τελικός με την Ξάνθη. Όπως όλα δείχνουν ο Ισπανός προπονητής θα επιχειρήσει ένα μικρό λίφτινγκ, ως πρώτο… αντίδοτο κατά της κόπωσης σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με την Καλλιθέα.

Στη σημερινή προπόνηση θα πάρει τις τελικές αποφάσεις του, αλλά υπάρχουν κάποιες πρώτες σκέψεις, σύμφωνα με τις οποίες και εκτός από τις δεδομένες απουσίες των Αγκάνθο, Βελλίδη, Νταμαρλή, έχουν να κάνουν με την χρησιμοποίηση των Ψυχογιού (αντί Ασλανίδη),  Οικονομόπουλου (αντί Παπαστεριανού), Αγγελούδη.

Χθες ο Αλκαράθ με τη συμμετοχή αρκετών παικτών από την Κ20 έκανε διπλό για όσους δεν αγωνίστηκαν στην Τρίπολη ώστε να τους έχει σε ετοιμότητα και σήμερα θα κάνει τις επιλογές όσων θα ταξιδέψουν στην Αθήνα, ανακοινώνοντας την αποστολή για τον αγώνα με την Καλλιθέα.

To Top