Νέα μεταγραφικά σενάρια για Λυκογιάννη και Άρη

Ένα ακόμη όνομα προστέθηκε στην κιτρινόμαυρη μεταγραφολογία και έχει να κάνει με ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα νέα σενάρια το όνομα του αριστεροπόδαρου μέσου Χαράλαμπου Λυκογιάννη του Ολυμπιακού είναι μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην λίστα των ανθρώπων του Άρη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Όπως μετέδωσε το sport24: “Η εξέταση του 19χρονου διεθνή, με την Εθνική, U19 των “ερυθρολεύκων” είναι της λογικής απόκτησής του με την μορφή εξάμηνου δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο αριστεροπόδαρος Λυκογιάννης βρίσκεται από πέρσι στο ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ είχε ακολουθήσει και όλη την φετινή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μάλιστα στην διάρκειά της ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αν και αριστερός χαφ τον είχε χρησιμοποιήσει και ως αριστερό μπακ ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League την έκανε φέτος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Άρη.

Ο Λυκογιάννης είχε περάσει σαν αλλαγή στην θέση του Μοδέστο στο 68′, ενώ ως αλλαγή έχει και τις άλλες τρεις φετινές του συμμετοχές. Την δεύτερη στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” αλλά και τις δύο στο Champions League με την Μονπελιέ”.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης για να μπορέσει να πραγματοποιήσει μεταγραφές τον Ιανουάριο είναι απαραίτητο να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, γεγονός που απαιτεί ένα μεγάλο ποσό, το οποίο θα πρέπει να εξασφαλιστεί από την κίτρινη ΠΑΕ…

To Top