ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Λαβωμένος ο Άρης κόντρα σε Ολυμπιακό και προβλήματα (PRESSARIS LIVE – 19:15)

Λαβωμένος ο Άρης κόντρα σε Ολυμπιακό και προβλήματα! Οι κιτρινόμαυροι αντιμετωπίζουν… πρόωρα την ομάδα του Πειραιά στο ΣΕΦ (19:15, PRESSARIS LIVE), αναγνωρίζοντας τον υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά έχοντας ως στόχο να βγάλουν στο παρκέ το καλύτερο δυνατό πρόσωπό τους.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν θα έχει το πρώτο της… βιολί στην επίθεση Ολιβιέ Χάνλαν, ο οποίος μετακόμισε στη Βαλένθια, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σακούρ Τζούνστον. Ο Αμερικανός ψηλός ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν ακολούθησε χθες την αποστολή. για την Αθήνα Εφόσον αισθανθεί καλύτερα, τότε θα ενσωματωθεί σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα. Επίσης, εκτός παραμένει ο Γιάννης Σιδηροηλίας.

“Σίγουρα θα μας λείψει ο πρώτος σκόρερ μας, Ολιβιέ Χάνλαν. Ωστόσο, όπως έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια, θα βγουν μπροστά παίκτες που δεν είχαν τόσο πολύ χρόνο συμμετοχής. Μέσα από την άμυνά μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά”, όπως σχολίασε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη Βαγγέλης Σπυρίδης.

Σε ότι αφορά τα προβλήματα του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε: «Παίζουμε με τον Άρη την Πέμπτη και νομίζω πως ο Φαλ θα παίξει, καθώς έχει κάνει δύο ατομικές προπονήσεις. Ο Σλούκας μέχρι και την Κυριακή είχε ακόμη πυρετό. Ελπίζω να είναι καλύτερα. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν ξέρουμε πως θα είναι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας γίνεται ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση των υπόλοιπων παιχνιδιών της 24ης αγωνιστικής προκειμένου να διευκολυνθούν οι Πειραιώτες στη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων τους. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη του επί του ΠΑΟΚ που ήταν η 10η συνεχόμενη στη Stoiximan Basket League. Ο Άρης από την πλευρά του, ηττήθηκε το Σάββατο στο ντέρμπι της από τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Ο Ολυμπιακός μετράει οχτώ νίκες σε εννιά παιχνίδια στο ΣΕΦ, εκεί όπου υποχρεώθηκε στη μοναδική φετινή ήττα του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Από τότε σημείωσε πέντε διαδοχικές νίκες ως γηπεδούχος με διαφορές 19-44 πόντων.

Ο Άρης είναι η ομάδα με τη μικρότερη συγκομιδή νικών μακριά από την έδρα της στη φετινή Stoiximan Basket League αφού έχει μόνο μία σε εννιά ματς, μετρώντας έξι συνεχόμενες ήττες μετά το διπλό επί του Προμηθέα. Στις τρεις από αυτές πάντως έχασε στα… σημεία με τρεις από τη Λάρισα, τέσσερις από το Λαύριο Megabolt και πέντε πόντους από τον Ηρακλή.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κορομηλάς-Γερακίνης-Λουλουδιάδης (Τεφτίκης)

To Top