ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το (νέο) κρίσιμο 48ωρο της αγωνίας για το CAS για τον Άρη!

Τείνει να γίνει συνήθεια εδώ και πολλούς μήνες, όπως το έχουμε χαρακτηρίσει ουκ ολίγες φορές, ως το… μαρτύριο της σταγόνας, το οποία συνεχίζεται για τον Άρη σε ότι αφορά το θέμα των μεταγραφών.

Ο λόγος φυσικά για την υπόθεση ΕΠΟ- Φιορίν Ντουρμισάι στο CAS, με τους κιτρινόμαυρους να διανύουν (ακόμη) ένα κρίσιμο 48ωρο για να μάθουν εάν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές, έχοντας απαλλαγεί οριστικά από τη “θηλειά” αυτή ή αν θα υπάρξει νέα… παράταση. Συγκεκριμένα, εκπνέει η νέα παράταση της… παράτασης στις 8 Απριλίου, η οποία ήταν η νέα καταληκτική (;) ημερομηνία που έδωσε το Ανώτατο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Η αβεβαιότητα είναι δεδομένη. Κανείς δεν γνωρίζει εάν θα είναι η τελευταία κι εφόσον υπάρξει απόφαση, εάν αυτή δικαιώνει τον Άρη, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι ο σχεδιασμός (μεταγραφές-ανανεώσεις) είναι στον… αέρα. Για μια ακόμη φορά λοιπόν, ο Άρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα και εκ των πραγμάτων θα περιμένει…

Είναι γεγονός ότι εδώ και αρκετές μέρες, έγιναν μεταγραφικές… κουβέντες ανάμεσα στον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Χερμάν Μπούργος. Έπεσαν στο “τραπέζι” ονόματα, όπως όλα μπαίνουν στον “πάγο”. Μοιραία όλα κρέμονται από μια κλωστή. Ή καλύτερα από… δυο κλωστές. Η πιο σημαντική αυτή της οριστικής άρσης του απαγορευτικού των μεταγραφών. Και φυσικά η εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

To Top