ΜΠΑΣΚΕΤ

Λαβωμένος στο Τρέντο για μια νίκη βάλσαμο ο Άρης (21.00, PRESSARIS LIVE)

Λαβωμένος θα παίξει στο Τρέντο για μια νίκη βάλσαμο ο Άρης κόντρα στην Ιταλική ομάδα (21.00, PRESSARIS LIVE).

Η ομάδα του Άρη θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αυτές του Ρομπέρτο Γκάλινατ και του Ίσμαελ Σανόγκο, για την αναμέτρηση κόντρα στην Τρέντο της Ιταλίας, αλλά και του Βασίλη Τολιόπουλου.

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι υπέστη κάκωση στην επιγονατίδα, από τραυματισμό στον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ακολούθηκε την αποστολή και θα απουσιάσει από τη σημερινή αναμέτρηση. Απών θα είναι και ο Ίσμαελ Σανόγκο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

O Βασίλης Τολιόπουλος δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην Ιταλία και έμεινε εκτός αποστολής για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη. Ένιωσε έντονες στομαχικές διαταραχές και είχε συχνούς εμετούς, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί με μία προπόνηση στο Pala Trento.

Ο προπονητής , Γιάννης Καστρίτης, δήλωσε για τον αγώνα με την Τρέντο: «Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με μεγάλη αθλητικότητα. Η Τρέντο τρέχει πολύ στον αιφνιδιασμό και οι παίκτες της κυνηγούν επίμονα το επιθετικό ριμπάουντ. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην ατομική άμυνά μας, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Τρέντο, Πάολο Γκαλμπιάτι τόνισε στις δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη, πως η ομάδα του θα τεθεί αντιμέτωπη με μια σκληρή και αποφασιστική ομάδα, που δυσκολεύει με την άμυνά της όλους τους αντιπάλους.  «Αντιμετωπίζουμε μια σκληρή και αποφασιστική ομάδα, που ξέρει πως να κάνει τη διαφορά, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στο γήπεδο. Έχει την καλύτερη άμυνα, όχι μόνο στον όμιλο, αλλά σε ολόκληρο το EuroCup” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Άρης θα έχει περίπου 300 φιλάθλους στο πλευρό του!

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιγκόρ Ντραγκόσεβιτς από το Μαυροβούνιο, μαζί με τον Σέρβο, Μάρκο Γιούρας και τον Βόσνιο, Ντράγκαν Πόρομπιτς.

To Top