Λαζαρίδης: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, θέλω να μείνω στον Άρη»

Για τις αιτίες που αφήνουν τον Άρη εκτός πλέι οφ, για τη χρησιμοποίησή του σε ρόλο σέντερ φορ στα τελευταία λεπτά, αλλά και για τον πόθο του να μείνει στην ομάδα παρά το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Νίκος Λαζαρίδης, έπειτα από την πικρή ήττα στο ΟΑΚΑ.

Μπαρτσελόνα ή Μίλαν; Πόνταρε στην expekt.com και κέρδισε Bonus 125 €!

Ο αρχηγός των «κίτρινων» είπε αρχικά: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι τόσο για εμάς όσο και για τον Παναθηναϊκό,. Είχαμε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Νέτο, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε. Υπήρχαν λιγοστές ευκαιρίες στο παιχνίδι και σε μια ανύποπτη φάση δεχθήκαμε το γκολ που μας στοίχισε τη νίκη. Φαινόταν ότι όποιος πετύχαινε το πρώτο γκολ θα κέρδιζε. Παρότι είχαμε παίκτη παραπάνω στο τελευταίο μισάωρο, δεν φτάσαμε σε κλασικές ευκαιρίες».

Για το τι φταίει που ο Άρης μένει πιθανότατα εκτός πλέι οφ, ο 32χρονος στόπερ είπε: «Έχουμε πράγματι καλή παρουσία στο β’ γύρο, αλλά είχαμε χάσει πολύ μεγάλο έδαφος στον α’ γύρο. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος πετύχαμε κάποιες νίκες και ισορροπήσαμε κάπως τα πράγματα, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για να μπούμε στην πεντάδα, αλλά τώρα χρειάζεται να μας βοηθήσουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

Αναφορικά με την προώθησή του σε ρόλο σέντερ φορ στα τελευταία λεπτά, μετά το 1-0, σχολίασε: «Είχα ξαναπαίξει επιθετικός μόνο πολύ παλιά, σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Σήμερα, πήρα αυτήν την εντολή από τον προπονητή μου και έπρεπε να υπακούσω».

Τέλος, ο Νίκος Λαζαρίδης ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για την πρόταση που έχει δεχθεί από τον ΑΠΟΕΛ ενόψει της νέας σεζόν: «Δεν έχω να πω κάτι. Το μυαλό μου είναι στον Άρη. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά θέλω να μείνω στην ομάδα και ευελπιστώ να τελειώσει θετικά το όλο θέμα, ώστε να συνεχίσω εδώ».

To Top