ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λαζαρίδης: “Οι Έλληνες της Γερμανίας κρατούν ψηλά την σημαία του Άρη! Ο Καρυπίδης θα ανεβάσει το επίπεδο”

Ο ιδιοκτήτης του “VAMOS” και τον “ΝΑΟΣ”, Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε για τον Άρη, τον κόσμο του, τον Καρυπίδη, αλλά και την “επόμενη μέρα”.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για την ομάδα Ελλάς Σίρσταιν:

Καταφέραμε φέτος να σηκώσουμε το κύπελλο της περιοχής φέτος. Είμαστε στην έκτη κατηγορία. Φέτος βγήκαμε δυστυχώς τρίτοι. Ελπίζουμε του χρόνου να βγούμε πρώτοι. Έχουμε και ξένους ποδοσφαιριστές στην ομάδα, είναι η αρχαιότερη ελληνική ομάδα της Γερμανίας.

-Για την περιοχή του στην Γερμανία και τους Αρειανούς:

Στην περιοχή που ζούμε έχουμε αρκετούς Αρειανούς. Κρατάμε την σημαία μας πολύ ψηλά. Εδώ  παίζει ρόλο το Ελλάς και πάνω από όλα είναι η εθνικότητα. Εμείς οι Αρειανοί κρατάμε πολύ ψηλά τη σημαία μας και είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να δείχνουμε πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος μας.

-Για την άνοδο του Άρη:

Νομίζω ότι ο Άρης ανήκει στην μεγάλη κατηγορία. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε αυτό το κομμάτι. Ο Άρης σαν σύλλογος είναι μεγάλος από μόνος του. Αγαπάμε τον σύλλογο και κοιτάμε να τον βοηθήσουμε, να τον προβάλλουμε και να φανεί όσο περισσότερο γίνεται.

-Για την επένδυση του στον Άρη και αν είναι ευχαριστημένος:

Με το χέρι στην καρδιά δεν μετάνιωσα ποτέ που ήρθα να επενδύσω στον Άρη. Και μόνο που είμαι εκεί μέσα ζω μεγάλη χαρά. Επαγγελματικά δεν μπορώ να δώσω μία μεγάλη εικόνα ακόμη. Μπήκαμε σε έναν ρυθμό να δουλέψουμε όπως πρέπει. Δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο. Χρειαστήκαμε τον χρόνο μας. Έχουμε παρέες που έχουν κάνει στέκι το ΝΑΟΣ και το VAMOS. Νομίζω ότι ο κόσμος θα το μάθει σιγά σιγά. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν ότι είμαστε ανοιχτά μέσα στην εβδομάδα.

-Για το αν θα γίνουν αλλαγές στο μαγαζί του:

Θέλει τον χρόνο του. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να καταλάβουμε και ότι τόσα χρόνια δεν υπήρχε τίποτα. Ο κόσμος του Άρη είχε δημιουργήσει τα στέκια του και είναι δύσκολο να τα αφήσει. Το μαθαίνει όμως και θα γυρίσει πίσω στην έδρα του. Σιγά σιγά θα το καταντήσουμε στέκι, το ξέρω. Δεν υπάρχει κάτι τόσο όμορφο στην Θεσσαλονίκη.

-Για τον πυρετό των εργασιών:

Επειδή είμαι στο εξωτερικό δεν έχω δει πόσο έχουν προχωρήσει οι εργασίες. Είμαι σίγουρος ότι ο Θόδωρος κάνει ό,τι καλύτερο. Με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δείχνει ότι αγαπάει την ομάδα. Θα ανεβάσουμε και άλλο το επίπεδο. Από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν σε αυτό το κομμάτι είναι ευχάριστο.

-Για την Ευρώπη:

14 και 18 Ιουλίου είναι τα πρώτα φιλικά που θα γίνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Κάτι τέτοιο άκουσα. Είπαν ότι θα είναι σίγουρα μία ελληνική ομάδα και μία ξένη. Η ομάδα πρέπει να κάνει την προετοιμασία της, να βρεθεί ξανά, να μπει σε ρυθμό για να ξεκινήσει τα παιχνίδια. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της ομάδας και να πάμε βήμα βήμα. Δημιουργείται ένα δυνατό σύνολο από αυτά που βλέπω. Πάντα να είμαστε προσγειωμένοι.

-Για κάποια παράξενα περιστατικά:

Είδα τον Ντίνο Κούη μέσα σε αυτό το μαγαζί. Εγώ πιτσιρικάς θαύμαζα αυτό τον άνθρωπο και όταν τον βλέπεις μέσα στο μαγαζί σου να βλέπει αγώνα και να πίνει τον καφέ του είναι πολύ όμορφο. Είδα τον Άγγελο Χαριστέα στο μαγαζί και μιλήσαμε κιόλας. Αυτές οι μορφές είναι πολύ μεγάλες, πρόσφεραν πολλά στην  ομάδα μας. Ο κ. Καρυπίδης προσπαθεί να έχει αυτούς τους ανθρώπους δίπλα του.

-Για το αν θα κάνουν φέτος κάποιο event όπως το children day:

Φέτος θα κάνουμε παραπάνω αφιερώματα. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε και κάποιες βραδιές χαλάρωσης, όπως λάιβ καμιά μουσική. Λέμε να το έχουμε αυτό σε κάποια φάση του πρωταθλήματος για να προσεγγίσουμε τον κόσμο και να το κάνουμε πιο ευχάριστο.

To Top