ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Παρασκευή η πρώτη αναφορά στην ΟΥΕΦΑ για τα έργα στο Χαριλάου

Οι εργασίες στο Κλεάνθης Βικελίδης συνεχίζονται με γοργό ρυθμό σε όλα τα επίπεδα με την προοπτική να είναι όλα έτοιμα στις αρχές Ιουλίου, όταν θα δοθεί το “πράσινο φως” από την ΟΥΕΦΑ στον Άρη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Όπως έχει επισημανθεί από την πρώτη στιγμή, ο Άρης “τρέχει”, σ’ ένα “παιχνίδι” με τον χρόνο, θέλοντας να είναι όλα έτοιμα μέσα σε περίπου 35-40 μέρες.

Η εντολή του Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος επιθεώρησε τις τελευταίες μέρες τα όσα γίνονται είναι σαφής για όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική και γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε το Κλεάνθης Βικελίδης να “υποδεχθεί” την ευρωπαϊκή επιστροφή της ομάδας.

Ο  Ιταλός Ντανίλο Φιλακιόνε, ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της επιτροπής της ΟΥΕΦΑ, έδωσε κατευθύνσεις ήταν σε αυστηρό, αλλά εποικοδομητικό τέμπο, προκειμένου ο Άρης να είναι πανέτοιμος στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League και όχι μόνο.

Εκείνο που έκανε εντύπωση τους ανθρώπους του Άρη ήταν ότι ζήτησε μικρές, αλλά πολλές αλλαγές σε αρκετά σημεία του γηπέδου για την σωστή διοργάνωση των αγώνων, όπου οι κιτρινόμαυροι θα είναι γηπεδούχοι στην Ευρώπη. Μάλιστα, όπως ειπώθηκε μετά την πολύωρη επιθεώρηση (ξεκίνησε το πρωί και ολοκληρώθηκε με την δύση του ηλίου!) ο Άρης θα στέλνει συνεχείς αναφορές για την πρόοδο των εργασιών, μέχρι την επόμενη παρουσία της ΟΥΕΦΑ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η πρώτη αναφορά αναμένεται να γίνει την Παρασκευή, όταν ο Ιταλός θα πάρει στοιχεία αναλυτικά με φωτογραφίες για εργασίες που θα τελειώσουν αυτές τις μέρες.

To Top