ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λαζαρίδης, ο δήμιος… Το παραδέχονται μέχρι και τα… θύματά του!

Ο Νίκος Λαζαρίδης, αν και αμυντικός, σκόραρε για τρίτη φορά καθοριστικό γκολ εναντίον του ΠΑΟΚ, με τον οποίο έχει μία… ιδιαίτερη σχέση! Το παραδέχονται μέχρι και τα… θύματά του!

Διαβάστε το ενδιαφέρον ρεπορτάζ από σάιτ που είναι το φίλα προσκείμενο στις ομάδες με δικέφαλο:

Η Ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτύξει ο Νίκος Λαζαρίδης με τον ΠΑΟΚ, συνεχίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου, με τον Έλληνα αμυντικό του Ατρομήτου να σκοράρει για τρίτη φορά στην καριέρα του καθοριστικό γκολ εναντίον του Δικεφάλου του Βορρά, τα οποία πάντα πανηγυρίζει με πολύ έντονο τρόπο.

Η αρχή έγινε στις 23 Νοεμβρίου του 2011, όταν ο Έλληνας αμυντικός με κεφαλιά στο τρίτο λεπτό άνοιξε το σκορ, σε τοπικό ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, το οποίο έληξε τελικά 1-1.

Η συνέχεια έγινε μερικούς μήνες αργότερα. Ο Λαζαρίδης κατηφόρισε για την Αθήνα και πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του με τον Ατρόμητο Αθηνών πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ! Με κοντινό πλασέ στο 87ο λεπτό του ματς με τον ΠΑΟΚ (3 Σεπτεμβρίου του 2012), ο Λαζαρίδης έδωσε τότε την νίκη επί των Θεσσαλονικέων (1-0) με το τέρμα αυτό να πανηγυρίζεται πάρα πολύ έντονα από τους παίκτες του Ατρομήτου.

Το καλό (ή κακό, όπως το βλέπει κανείς) τρίτωσε το Σάββατο στην «Τούμπα». Με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά λίγο πριν το φινάλε, ο Λαζαρίδης έκανε το 1-1 και το πανηγύρισε βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα, διατάζοντας σιωπή στο γήπεδο. Βέβαια, ο 36χρονος αμυντικός δεν χάρηκε όπως θα ήθελε το γκολ του, αφού λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα δέχθηκε αντικείμενο από την εξέδρα, το οποίο τον πέτυχε στο κεφάλι και τον τραυμάτισε -ευτυχώς- ελαφρά.

 

To Top