ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο (πρώην κιτρινόμαυρος) Καραγκούνης κοντά σε Ηρακλή

Μετά την απόκτηση του Λεοζίνιο, ο Ηρακλής βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωση και της δεύτερης μεταγραφικής κίνησής του. Αυτός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Βασίλης Καραγκούνης.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τον 22χρονο πλάγιο μπακ (παίζει τόσο δεξιά, όσο και αριστερά), που έμεινε ελεύθερος προ ημερών από την ΑΕ Λεμεσού.

Βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη και είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν σε συμφωνία σε όλα τα επίπεδα.

Ο Καραγκούνης ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου και αργότερα πήρε μεταγραφή για την Ουντινέζε. Επειτα από δύο χρόνια παραμονής στην Ιταλία, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, όπου δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και παραχωρήθηκε δανεικός στον Αρη και εν συνεχεία στην ιταλική Ρετζίνα.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η κυπριακή ΑΕ Λεμεσού. Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες Κ-19 και Κ-17, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της άμυνας.

Πηγή: thessports.gr

To Top