ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λαζαρίδης: “Χαρούμενος που έδωσα χαρά στον κόσμο του Άρη”

O τιμ μάνατζερ του Ατρόμητου και άλλοτε παίκτης του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, για το σημερινό ματς και την παρουσία του και στους δύο συλλόγους:

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

“Αυτά μένουν από το ποδόσφαιρο. Τις έχω ζήσει και με τις δύο ομάδες. Αξίζει να βρίσκονται εκεί που βρίσκονται οι δύο ομάδες. Και οι δύο ομάδες είναι δυνατές και ελπίζω να ευχαριστηθεί ο κόσμος το θέαμα που θα δει και να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο”, τόνισε αρχικά.

Για το παιχνίδι της Μαδρίτης:

“Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για εμένα. Έχει μείνει στη μνήμη τη δική μου, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Εκείνη τη χρονιά είχαμε κερδίσει δύο φορές την Ατλέτικο και είμαι πολύ χαρούμενος που έδωσα αυτή τη χαρά στην ομάδα και τον κόσμο. Είχαν μεγάλους παίκτες και είχαν κατακτήσει και το Super Cup”.

Για το Ελληνικό πρωτάθλημα και τις διαφορές με τα πρωταθλήματα του εξωτερικού:

“Νομίζω ότι έχουμε πολλές διαφορές με τα πρωτάθλημα του εξωτερικού. Πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω για να φτάσουμε σε αυτά τα επίπεδα. Οι Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη κοντράρουν τις υπόλοιπες, αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα”.

Για την πορεία του Ατρόμητου και το “κακό” σερί τελευταία:

“Θεωρώ και το πρόγραμμα αλλά πέρσι και φέτος η ομάδα έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πλασαριστεί στην Ευρώπη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά απ’ όλους και νομίζω ότι με λίγο περισσότερη προσπάθεια και πείσμα, θα καταφέρουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά η ομάδα έχει δείξει θετικό πρόσημο. Εμείς βλέπουμε τα θετικά πράγματα και είναι αρκετά”.

Για το έξτρα κίνητρο από την ισοπαλία του Ολυμπιακού κόντρα στη Ξάνθη:

“Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Θα δώσουν τα πάντα οι ποδοσφαιριστές για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς”.

Για το ότι δε μπορεί να φορέσει φανέλα ποδοσφαιριστή και να βοηθήσει την ομάδα του:

“Είναι δύσκολη απόφαση να σταματήσεις το ποδόσφαιρο αλλά κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Είμαι χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα και βοηθάω από αυτό το πόστο”.

To Top