ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Επιστροφή στις προπονήσεις, αρνητικά τα τεστ, ενισχυμένη με τρεις παίκτες!

Χωρισμένοι σε γκρουπ των πέντε, οι παίκτες της Λαμίας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα επέστρεψαν στις προπονήσεις. Στόχος… η επιστροφή στην κανονικότητα.

Όπως μετέδωσε το lamiasports.gr, η Λαμία επέστρεψε στις προπονήσεις χθες (29/12) ενόψει της αναμέτρησης της προσεχούς Δευτέρας με αντίπαλο τον Άρη για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ενώ θα παρουσιαστεί και ενισχυμένη με τρεις παίκτες,

Αναλυτικά όσα αναφέρονται από το ρεπορτάζ της Λαμίας:

“Ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, φροντιστές, υποβλήθηκαν άπαντες σε τεστ κορωνοϊού σύμφωνα με το ρεπορτάζ με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και ως εκ τούτου επιστρέφουν στο προπονητικό της Νέας Άμπλιανης προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.

Οι κυανόλευκοι έχουν χωριστεί σε γκρουπ των πέντε και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα γίνουν ένα σώμα ώστε να κορυφωθεί η προετοιμασία.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν σταματήσει τις προπονήσεις από τις 20 Δεκεμβρίου λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού και έκτοτε είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό. Πλέον η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών, μετά τα δύο τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες και τα οποία ήταν αρνητικά επιστρέφουν στις προπονήσεις και θα κληθούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος ώστε να είναι έτοιμοι για το ματς της Δευτέρας.

Να θυμήσουμε ότι ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει στη διάθεσή του τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Φάνη Τζανδάρη, Γκουστάβο Ταϊρόν και Βαλεντίνο Βλάχο”!

To Top