ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πού θα βρει το 2021 τους παίκτες που έφυγαν το καλοκαίρι από τον Άρη

Οι αλλαγές ήταν μεγάλες στο ρόστερ του Αρη το καλοκαίρι που προηγήθηκε. Αρκετά συμβόλαια τελείωναν, κάποιοι από τους παίκτες παρέμειναν (Γκάμα, Ματίγια, Κουέστα) κάποιοι άλλοι αποχώρησαν.

Πάνω από 10 παίκτες αποχώρησαν από τον Αρη και συνεχίζουν αλλού την καριέρα τους. Αλλοι είχαν βρει γρήγορα τον νέο τους σταθμό (Ντιγκινί π.χ., Βέλεθ, Κόρχουτ) άλλοι αργότερα, όπως ο Σόουζα και ο Τόνσο που έκαναν τη μετεγγραφή την περίοδο των ελεύθερων παικτών.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη που αποχώρησε από τον Αρη για το Κατάρ έχοντας παίξει στην αρχή της σεζόν με τον Αρη.

Στο σάιτ Novasports γίνεται αναφορά στους παίκτες που έφυγαν από τον Άρη, ενώ δεν βρίσκονται παίκτες όπως ο Κωνσταντινίδης ή ο Μενέντεθ υπό την έννοια ότι είχαν αποχωρήσει από τον Αρη τον προηγούμενο χειμώνα.

Απόστολος Τσιλιγγίρης: Ο 20χρονος τερματοφύλακας συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ. Δεν έχει παίξει ακόμη σε επίσημο παιχνίδι.

Ούγκο Σόουζα: Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός είναι στην Αστρα που βρίσκεται στη μέση του ρουμανικού Πρωταθλήματος. Πήγε εκεί ως ελεύθερος, άργησε να γίνει δηλαδή η μετεγγραφή, μπήκε στη δράση στις 14 Νοεμβρίου και μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου πήρε 7 παιχνίδια, όλα ως βασικός.

Φραν Βέλεθ: Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός αμυντικός έχει παίξει σε 8 παιχνίδια, σε όλα ως βασικός.

Μιχάλι Κόρχουτ: Ο Ούγγρος αμυντικός γύρισε στην πατρίδα του, στην Ντέμπρετσεν που είναι πρωτοπόρος στη Β’ Κατηγορία της Ουγγαρίας. Εχει παίξει σε 13 παιχνίδια και στα 9 από αυτά ήταν βασικός.

Νικολάς Μαρτίνες: Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός συνεχίζει στον Βόλος Ν.Π.Σ. Εχει παίξει σε 13 παιχνίδια εκ των οποίων στα 12 ήταν στο αρχικό σχήμα. Δεν έχει σκοράρει, έχει δώσει δύο ασίστ.

Γιάννης Φετφατζίδης: Είναι στην Αλ Κορ που είναι στην προτελευταία θέση στο Πρωτάθλημα του Κατάρ. Έχει παίξει σε 7 παιχνίδια για το Πρωτάθλημα, σε όλα βασικός και έχει πετύχει δύο γκολ. Έχει παίξει και σε τρία παιχνίδια Κυπέλλου, στα δύο βασικός, χωρίς να σκοράρει.

Αμπού Μπα: Ο Γάλλος μέσος που έπαιζε στον Αρη δανεικός από τη Ναντ, συνεχίζει στην Κοζέντσα που είναι στην 16η θέση στη Serie B της Ιταλίας. Εχει παίξει σε 4 παιχνίδια Πρωταθλήματος, σε όλα ως αλλαγή. Επαιξε και ένα παιχνίδι Κυπέλλου, ως βασικός.

Νικολά Ντιγκινί: Ο Γάλλος επιθετικός συνεχίζει στον Απόλλωνα Λεμεσού, στον πρωτοπόρο του κυπριακού Πρωταθλήματος. Εχει παίξει σε 15 παιχνίδια Πρωταθλήματος, στα 13 βασικός. Εχει πετύχει 8 γκολ. Εχει παίξει και 3 παιχνίδια στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Εχει και 3 ασίστ.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος: Είναι στα Χανιά στο Πρωτάθλημα της SL2 που ακόμη δεν έχει αρχίσει.

Ντάνιελ Λάρσον: Είναι στον Απόλλωνα Λεμεσού με 5 παιχνίδια και ένα γκολ.

Φιορίν Ντουρμισάι: Με τον Αρη έπαιξε 9 παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν λόγω του μπλοκαρίσματος με το ban που είχε τότε ο Αρης. Συνεχίζει στην ΑΕΛ με την οποία έχει παίξει σε 10 παιχνίδια εκ των οποίων στα 7 ήταν βασικός. Δεν έχει σκοράρει.

Μπράουν Ιντέγε: Είναι στην Γκιοζτέπε που βρίσκεται στην 11η θέση του τουρκικού Πρωταθλήματος. Εχει παίξει σε 8 παιχνίδια Πρωταθλήματος, εκ των οποίων στα 6 βασικός. Πέτυχε ένα γκολ. Στο Κύπελλο έχει παίξει ένα παιχνίδι, βασικός και έχει πετύχει ένα γκολ.

Μάρτιν Τόνσο: Συνεχίζει στη Χιλή, στη Σερένα που είναι στην 11η θέση (σε 18 ομάδες) του Πρωταθλήματος. Η μετεγγραφή άργησε να γίνει, πήγε ως ελεύθερος, και μπήκε στα παιχνίδια στις 22 Νοεμβρίου. Από τότε και μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου έπαιξε σε 4 παιχνίδια, εκ των οποίων στο ένα βασικός. Πέτυχε ένα γκολ.

To Top