ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Η πιθανή ενδεκάδα και τα εφτά φιλικά της

Η Λαμία έχοντας δώσει ήδη εφτά φιλικά ματς, σήμερα δίνει το όγδοο κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 20.00.

Ο σύλλογος της Φθιώτιδας, μετράει έως τώρα εφτά ματς προετοιμασίας με δύο νίκες, δύο ισοπαλίας και τρεις ήττες, με το τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο να λήγει 1-1.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αντιμετωπίζει ορισμένα θέματα τραυματισμών, όχι όμως σημαντικά που θα τον κάνουν να αλλάξει δραματικά τα πλάνα του. Ο Προβυδάκης είναι σε κατάσταση αποθεραπείας μετά τον τραυματισμό που είχε, παρόλο αυτά δεν αποκλείεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Μπεχαράνο, δύσκολα θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα, τουλάχιστον για να αγωνιστεί βασικός.

Τα πλάνα για σήμερα, θέλουν τον Σαράνοφ στο τέρμα και στην άμυνα τους Βύντρα δεξιά, Μαρτίνεθ αριστερά και Αντέτζο-Μαζουλουξής στο κέντρο της άμυνας.

Στο κέντρο, οι Γκέντζογλου και Τζανδάρης ενώ σε ρόλο οργανωτή θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Κρίστοφερ Νούνιες. Στα άκρα τώρα, ο Ρόμανιτς θεωρείται ως σίγουρος, ενώ στην άλλη πλευρά για μία θέση «παλεύουν» ο Ελευθεριάδης με τον Μανουσάκη.

Στην κορυφή τέλος, ο Γρηγορίου έχει να επιλέξει ανάμεσα στον Μανούσο και τον Καραμάνο με τον δεύτερο να έχει περισσότερες πιθανότητες.

To Top