Λαμπριάκος: “Από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος!”

Ο Σταύρος Λαμπριάκος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του. Υπογράμμισε πως δεν έχει λυθεί κανένα πρόβλημα, ζήτησε από τον κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα, ευχαρίστησε τους παίκτες που ήταν παρόντες στην “πρώτη” και τόνισε πως “σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος!”.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν μέλος της διοίκησης υποστήριξε πως “μπορεί να είμαστε άπειροι διοικητικά, αλλά είμαστε μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου και μπορούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα. Σχεδόν τίποτα δεν λειτουργούσε στην ομάδα. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα, εντάξει, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να συνειδητοποιήσει και ο τελευταίος Αρειανός ότι δεν έχει λυθεί ούτε ένα πρόβλημα και ο μόνος τρόπος είναι να έρθουν όλοι κοντά. Δεν είναι προσπάθεια να στηρίξουν τον Λαμπριάκο, τον Κατσιαούνη, τον Στεφανίδη ή τον Ζαμπέτα, αλλά να έρθουν να στηρίξουν τον Άρη. Είναι μια δύσκολη χρονιά…”.

Ο Λαμπριάκος συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι “θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες που είναι σήμερα εδώ. Έχουν όλοι δικαίωμα προσφυγής, αλλά είναι εδώ, έχουν μείνει και αυτό δείχνει κάτι. Μπορεί να μην είναι όλοι Αρειανοί, αλλά είναι μαχητές και θέλουν να παίξουν γι’ αυτή τη φανέλα”.

Κατέληξε τονίζοντας πως “από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος, τίποτα δεν θα είναι ρόδινο. Τα προβλήματα πέφτουν το ένα μετά το άλλο πάνω στο κεφάλι μας. Πρέπει να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Ο Άρης μπορεί να προχωρήσει μόνο με γεμάτο γήπεδο”.

 

To Top