Βελλίδης: «Τα ελληνόπουλα κρατούν τον Άρη όρθιο!» (video)

Ο Άρης θα βασιστεί στο ελληνικό στοιχείο, που είναι το «αίμα» του, αυτό που κρατά τον σύλλογο όρθιο. Αυτό ακριβώς βροντοφώναξε και ο Μάρκος Βελλίδης, ευχαριστώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δίνοντας σύνθημα ενότητας: «Μακριά η διχόνοια, όλοι μαζί μια γροθιά»!

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο τερματοφύλακας των «κίτρινων» τόνισε: «Είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε! Είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε αυτόν τον κόσμο εδώ. Ξέρουμε τι κάνουν για μας και είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω αυτό. Μας δίνουν δύναμη για μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά αν είμαστε ενωμένοι, θα καταφέρουμε πολλά».

Ο Βελλίδης συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε μια νεαρή ομάδα και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όλοι, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και να ακούμε τον προπονητή μας. Αυτό θα είναι το κέρδος, να είμαστε ενωμένοι και να χάνουμε πολύ δύσκολα…».

Μάλιστα, ο Καστοριανός γκολκίπερ δεν… μάσησε τα λόγια του μπροστά στην σκληρή πραγματικότητα: «Τα ελληνόπουλα του Άρη κρατούν τον σύλλογο όρθιο. Αν δεν υπήρχαν τα ελληνόπουλα, δεν θα υπήρχε η ομάδα. Είναι άσχημο αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα. Θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, μακάρι να κρατηθεί μακριά η διχόνοια και να είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί».

Καταλήγοντας, αναφερόμενος στους πολλούς νεαρούς παίκτες που θα έχει αναπόφευκτα η ομάδα, επισήμανε: «Οι μικροί θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μια ευκαιρία να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπου θα τους βλέπει 20.000 κόσμος. Εμείς θα βοηθήσουμε και τους μικρούς και την ομάδα. Θα ματώνουμε στο γήπεδο, θα τα δίνουμε όλα και αυτό θέλει να δει ο κόσμος, που καταλαβαίνει απόλυτα ότι τώρα έχουμε μια νέα ομάδα και γι’ αυτό είναι εδώ σήμερα».

Δείτε τις δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη:

To Top