Συσπείρωση και προσοχή στις μεταγραφές άνω των 24 ετών ζήτησε ο Κατσαβάκης (video)

Ο Μάκης Κατσαβάκης ήταν εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, στάθηκε κυρίως σε δύο στοιχεία: Την συσπείρωση εκτός γραμμών και την ιδιαίτερη προσοχή στις τρεις μεταγραφές των παικτών άνω των 24 ετών.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε πως “πρέπει να υπάρξει συστράτευση από όλο το φίλαθλο κόσμο, από παράγοντες, εσάς, από μας, για να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες δυσκολίες. Αν είμαστε ενωμένοι και καταθέσουμε τον εαυτό μας για το μεγαλείο αυτού του σωματείου θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο”.

Αναφερόμενος στο αγωνιστικό είπε ότι “θα κάνουμε ένα τσεκ τα παιδιά από την Κ-20 και την Κ-17 γιατί θέλω να έχω πληρέστερη εικόνα και θα κάνουμε συσχετισμούς για το ποια παιδιά κάτω των 24 θα πάρουμε. Πρέπει να προσέξουμε στους τρεις μοναδικούς πάνω από 24 ετών. Θα καθυστερήσουμε λίγο, θα κινηθούμε στον κεντρικό άξονα, θα πάρει λίγο χρόνο και με τη βοήθεια του θεού να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν μπροούμε να αποτύχουμε, πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί” και κατέληξε: “Είναι λογικό να υπάρχουν μειονεκτήματα, αλλά θα πρέπει να τα αντισταθμίσουμε όλα αυτά με τρέξιμο και λογική”.

Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις του Μάκη Κατσαβάκη:

To Top