Λαρεντζάκης: «Ο Άρης αξίζει τη τρίτη θέση και την έξοδο στην Ευρώπη»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα αλλά και για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Ο Λαρετζάκης ήταν δανεικός από τον Άρη, στο Κολοσσό Ρόδου.

Αναλυτικά, όσα είπε στο ”Yellow Radio 92,8”:

Για τις συμμετοχές του με το Κολοσσό Ρόδου: Πήρα ευκαιρίες και προσπαθήσαμε όλοι να αντεπεξέλθουμε και τα καταφέραμε. Από τη στιγμή που άρχισα να παίζω είχα ένα ρυθμό και αυτό με βοήθησε να κάνω κάποια καλά παιχνίδια. Χρειαζόμουνα αυτή την ευκαιρία ώστε να αγωνιστώ, καθώς ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και είχε πολλούς και καλούς παίκτες. Πήρα το ρίσκο του Κολοσσού και με βοήθησε πολύ. Το μέλλον είναι μπροστά μου.

Για Άρη και play offs: Δεν είναι έκπληξη που ο Άρης διεκδικεί την τρίτη θέση. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα, πέρασε και την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. ο Άρης ήταν καλύτερος και δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Η σειρά με τον ΠΑΟΚ έχει ωραία παιχνίδια με μεγάλο σκόρ και μακάρι ο Άρης να πάρει την τρίτη θέση και να παίξει στην Ευρώπη, γιατί του αξίζει να ακούγεται στην Ευρώπη, όπως παλιά. Αν η ομάδα θα έχει συγκέντρωση για 40′ δεν θα έχει πρόβλημα.

Για το μέλλον του στον Άρη: Περιμένουμε να τελειώσει ο Άρης τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και μετά θα μιλήσουμε. Θα ήθελα να γθρίσω στο σύλλογο.

Για Λάσκαρη: Μακάρι να συνεχίσει ο επενδυτής, καθώς είναι σημαντικό να βγαζει υγεία η ομάδα και μπορούν οι παίκτες να αφοσιωθούν στη δουλειά τους.

Για τη σειρά με τον ΠΑΟΚ: Έχει δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας ο Άρης, αν το κερδισει θα έχει το πλεονέκτημα και μέσα στο ”Παλέ” δεν χάνει. Δεν παίζει τόσο ρόλο το γεγονός πως δεν θα έχει κόσμο γιατί και με Ολυμπιακό χωρίς κόσμο κέρδισε. Η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

To Top