Στον αέρα το ματς της Εθνικής με τα Νησιά Φερόε – Δεν μπορεί να ταξιδέψει η αποστολή

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας διανυκτέρευσε στη Δανία, καθώς λόγω κακοκαιρίας δεν μπορούσε να ταξιδέψει στα Νησιά Φερόε.

Από το πρωί η ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφές με ταξιδιωτικό πρακτορείο και διάφορες αεροπορικές εταιρείες για να βρεθεί μία λύση και να καταφέρει η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας να ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ, εφόσον βέβαια το επιτρέψει και ο καιρός, στο Τόρσχαβν για το αυριανό παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε.

Αυτή τη στιγμή αυτό που υπάρχει ως δεδομένο είναι πως αν τελικά η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν τα καταφέρει, τότε θα επικοινωνήσει με την UEFA και θα ζητήσει αναβολή του αγώνα. Εφόσον συμβεί κάτι τέτοιο, η αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος θα μετατεθεί μία ημέρα μετά (δηλαδή την Κυριακή).

Για την ώρα δεν υπάρχει εξέλιξη, αλλά στην Ομοσπονδία ευελπιστούν να βρεθεί κάποια πτήση τσάρτερ προς το Τόρσχαβν και ο καιρός να είναι με το μέρος τους (αφού η χθεσινή χαμηλή νέφωση δεν έδωσε στον πιλότο τη δυνατότητα να προσγειωθεί μετά από δύο απόπειρες στο μικρό αεροδιάδρομο).

 

To Top