slideshow-3

Λατρεία για τον Άρη! Νικολάς Κολάσο και Σολ Ρίβας αποκαλύπτονται…

Σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο ποδοσφαιριστής των «κιτρινόμαυρων», Νικολάς Κολάσο και η εντυπωσιακή σύζυγός του, Σολάνγκε Ρίβας, μιλούν στην «Fair Play Press» για τον Άρη, τις πρώτες τους εντυπώσεις από την Θεσσαλονίκη, τον κόσμο της ομάδας, αλλά και την απόφαση να μετακομίσει η οικογένειά τους στην Ελλάδα.

“Αρχικά, συνομιλήσαμε με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μετά από 1,5 σχεδόν μήνα στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη, επιχειρεί το δικό του «ταμείο» από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα με την Λαμία.

-Νικολάς, είναι έτοιμη η ομάδα για την πρεμιέρα;

«Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε σαν ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Δεν κάναμε ήττα στα φιλικά, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας. Παίζουμε σιγά σιγά όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο».

-Εσύ πως νιώθεις με τον εαυτό σου;

«Είμαι έτοιμος απόλυτα! Νιώθω πολύ καλά, κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Με ικανοποιούν όλα, η ομάδα, ο κόσμος, η πόλη, η καθημερινότητα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα».

-Άμυνα ή επίθεση; Που πέφτει το βάρος;

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε αρχικά δυνατοί στην άμυνα. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά. Σε μερικές κινήσεις, στην αποτελεσματικότητα, στην πορεία θα το βρούμε».

-Πόσο δύσκολος είναι ο συναγωνισμός εντός της ομάδας;

«Έχουμε μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά αλλά και γενικά σαν ομάδα. Παίκτες που μπορούν να ξεχωρίσουν. Όλα τα παιδιά από την Ισπανία, εμείς από την Αργεντινή και την Πορτογαλία. Είμαστε ολοκληρωμένη ομάδα. Οι θέσεις είναι γεμάτες με εξαιρετικές επιλογές, κάτι πολύ καλό για τον προπονητή».

-Σε ποια θέσει εν τέλει θα σε δούμε να αγωνίζεσαι;

«Ο προπονητής ανάλογα με την τακτική επιλέγει και το πως παίζουμε. Αυτος είναι το αφεντικό και όπου θέλει θα παίζω. Είτε στη μεσαία γραμμή, είτε σε άλλη θέση. Είναι καθαρά δική του επιλογή».

«Να ξεκινήσουμε με το… δεξί»

Ερωτώμενος για την αλλαγή συστήματος το τελευταίο διάστημα, από 4-3-3 σε 4-2-3-1, αλλά και το αν είναι τόσο σημαντικό ένα νικηφόρο σερί από το ξεκίνημα της σεζόν ο 28χρονος μέσος, είχε να πει:

«Αλλάξαμε λίγο το σύστημα είναι γεγονός. Δεν ξέρουμε πως θα ξεκινήσουμε στην Λαμία, αλλά το σημαντικό είναι να ακολουθήσουμε πιστά την τακτική του προπονητή μας. Αυτός ξέρει το καλύτερο για την ομάδα», για να συνεχίσει:

«Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκες. Ειδικά την Δευτέρα. Έχουμε ένα πρόγραμμα ικανοποιητικό, πρέπει να μαζέψουμε πολλούς πόντους, μέχρι τα ντέρμπι. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία μας. Θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα, είναι ο στόχος μας».

Δηλώνει ευλογημένος, που έχει στο πλευρό του την οικογένειά του και κυρίως που η σύζυγός του, τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό εγχείρημα. Νικολάς Κολάσο και Σολάνγκε Ρίβας, μιλούν στην «Fair Play Press» για την απόφασή τους να έρθουν στην Ελλάδα.

Ο Αργεντινός άσος, έχει βιώσει πολύ περισσότερο την πόλη και τον κόσμο του Άρη, από την σύζυγό του, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μόλις τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ωστόσο, δεν διστάζει να εκφράζει τον… έρωτά της για όσα συνάντησε!

«Είναι πανέμορφη σαν πόλη. Είναι πιο ήσυχα από το Μπουένος Άϊρες, ο κόσμος είναι εντυπωσιακός και μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή», δήλωσε αρχικά ο Νικολάς Κολάσο, για να συμφωνήσει μαζί του με ένα πλατύ χαμόγελο και η σύζυγός του και συνέχισε: «Ειμαι πολύ χαρούμενος και ευλογημένος, που έχω στο πλευρό μου και την οικογένειά μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που είναι εδώ και δεν τους έχω αποχωριστεί».

-Νικολάς, πως είναι η σχέση σου μέχρι στιγμής με τον κόσμο της ομάδας;

«Ξέρουμε πολύ καλά όλοι πόσο στεναχωρήθηκαν αυτά τα χρόνια. Υπέφεραν και είναι λογικό, γιατί μιλάμε για ένα μεγάλο κλαμπ της χώρας. Είναι λογικό να έχουν μεγάλη δίψα φέτος κι ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε πολλά πράγματα».

-Τώρα που τους έζησες και στο γήπεδο, τι έχεις να πεις;

«Είναι φανταστικοί! Η υποστήριξή τους είναι μοναδική. Τους λατρεύω ήδη. Δεν ξέρω αν ανταποδίδουμε  τη στήριξή τους, αλλά θα το κάνουμε σύντομα. Θέλουμε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά μέσα στην χρονιά».

«Στο πλευρό του για πάντα»!

Αν κάτι ενθουσιάζει την Σολάνγκε Ρίβας, εκτός από τις ομορφιές της Θεσσαλονίκης, είναι ο κόσμος, που τους έχει αγκαλιάσει από νωρίς, με την ίδια να δηλώνει:

«Είμαι ερωτευμένη με την πόλη και κυρίως με τους ανθρώπους! Είναι τόσο ευγενικοί , που δεν το πίστευα ποτέ ότι ο άντρας μου αλλά κι εγώ θα είχα τέτοια υποδοχή! Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος σαν λαοί. Ήμασταν στην Αυστραλία πριν δύο χρόνια, είναι το ίδιο καλοί, αλλά όχι τόσο διαχυτικοί όσο οι Έλληνες. Εδώ άνοιξαν την καρδιά τους από την πρώτη στιγμή».

-Ήταν δύσκολη απόφαση να έρθετε στην Ελλάδα;

«Πάντα για μένα είναι μία δύσκολη απόφαση, γιατί αφήνω την δουλειά μου, καθώς εργάζομαι και ως δικηγόρος, αλλά και ως μοντέλο. Ωστόσο, είμαι πάντα στο πλευρό του άντρα μου, σε κάθε του απόφαση! Τον στηρίζω όσο δεν πάει. Αν μου πει να πάμε στο… φεγγάρι, θα πάμε, θα είμαστε στο πλευρό του, μαζί με τον γιο μας».

Λαμπερό ζευγάρι!

Από πολύ νωρίς η σχέση του Νικολάς Κολάσο με την πανέμορφη -νυν σύζυγό του- Σολάνγκε Ρίβας, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των Αργεντίνικων ΜΜΕ, πόσω μάλλον ο γάμος τους το 2014, καθώς ήταν ένα από τα σημαντικότερο γεγονότα στην πόλη του Μπουένος Άϊρες. Δυναμική προσωπικότητα, η σύζυγος του Νικολά Κολάσο, εκτός από το μόντελινγκ από το οποίο έγινε πολύ γνωστή στην πατρίδα της, σπούδασε νομική, ενώ ασκεί και το επάγγελμα. Τρελή και παλαβή, όμως, με την Μπόκα Τζούνιορς! Με την εκρηκτική ξανθιά σύντροφό του, έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Σαλβαδόρ, που είναι πλέον δύο ετών.

Ο «έρωτας» με την Μπόκα…

Η Σολάνγκε Ρίβας, είναι μία από τις πλέον γνωστές φιλάθλους της Μπόκα στην Αργεντινή, με ενεργή ενασχόληση στον σύλλογο του Μπουένος Άϊρες: «Λατρεύω την Μπόκα Τζούνιορς, από την μέρα που γεννήθηκα. Έχω δει τα βίντεο του κόσμου του Άρη και έχουν την ίδια τρέλα με εμάς. Είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ η Μπόκα. Ασχολούμαι με τα social media, αλλά και την γυναικεία ομάδα, την οποία λατρεύω και στηρίζω. Είναι ένα φαινόμενο η Μπόκα και κάνει μεγάλο κοινωνικό έργο, βοηθάει κόσμο να σπουδάσει και παίξει παράλληλα ποδόσφαιρο».

Ζητήσαμε από την Σολάνγκε Ρίβας να στείλει ένα μήνυμα και η ίδια στον κόσμο του Άρη: «Θέλω να τους πω, ότι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα, όπως κάνουν εδώ και χρόνια. Λατρεύω ήδη την ομάδα, την βρίσκω πολύ καλή! Σίγουρα θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, οπότε πρέπει να είναι δίπλα του. Δεν θα έχει μόνο καλές στιγμές η σεζόν. Είμαι βέβαιη πως η ομάδα θα ανταποδώσει την στήριξή τους αυτή».

To Top