ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λατρεία χωρίς όρια για την Ντόρτμουντ! Πρώτη πανευρωπαϊκά στα διαρκείας!

Πέρα από κάθε… ελληνική λογική, οι φίλοι της Ντόρτμουντ προχώρησαν σε έμπρακτη στήριξη της αγαπημένης τους ομάδας που άφησε όλον τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό! Την επόμενη φορά που κάποιος ποδοσφαιριστής, προπονητής ή παράγοντας ευχαριστήσει τον «υπέροχο κόσμο της ομάδας», καλό είναι να αναλογιστεί αν πλησιάζει έστω και στο ελάχιστο εκείνον της Ντόρτμουντ…

Καλομαθημένοι τα τελευταία χρόνια στις επιτυχίες που μεταφράστηκαν με κατακτήσεις τίτλων αλλά και μια συμμετοχή στον τελικό του Champions League, αναγκάστηκαν την περασμένη χρονιά να «πιουν» πολλά πικρά ποτήρια.

Έχοντας δει τους καλύτερους παίκτες της ομάδας να φεύγουν (ορισμένοι εξ αυτών για τη μισητή και αδηφάγο Μπάγερν Μονάχου), αναγκάστηκαν να παρακολουθούν αποσβολωμένοι την προσπάθειά της να κρατηθεί στην κατηγορία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε να τους αποτελειώσει η απόφαση του λατρεμένου τους Κλοπ να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.

Πώς αντέδρασε, λοιπόν, ο κόσμος της ομάδας στην αποδυνάμωση του ρόστερ, την αλλαγή προπονητή και την κακή πορεία; Μήπως της γύρισε την πλάτη; Όχι, βέβαια!

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Βεστφαλών, η Ντόρτμουντ ήταν ο σύλλογος με τον μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων (80.424), βάζοντας από κάτω την Μπαρτσελόνα (77.632), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (75.335), Ρεάλ Μαδρίτης (73.081) και Μπάγερν Μονάχου (72.882)!

Κι αν είστε από εκείνους που δεν εντυπωσιάζεστε εύκολα από τα παραπάνω νούμερα, διαβάστε δύο ακόμη… Από τους 55.000 κατόχους εισιτήριων διαρκείας μόλις 93 (ναι, ενενήντα τρία, διάολε) άτομα δεν ανανέωσαν την κάρτα τους. Οι υπόλοιποι απέδειξαν πως η αγάπη τους για την ομάδα δεν εξαρτάται από τίτλους και επιτυχίες και μάλλον άξια αύριο-μεθαύριο θα μπορούν να χαρακτηριστούν «υπέροχος κόσμος»…

Φυσικά, για κάθε έναν από αυτούς τους 93 που ο καθένας για τους λόγους του δεν θα έχουν μόνιμη θέση του χρόνου στο γήπεδο, αντιστοιχούν μερικές χιλιάδες που περιμένουν ίσως και χρόνια καρτερικά στη λίστα αναμονής!

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top