Λαϊκή απαίτηση: Ξυπνήστε! (video)

Ο Άρης δικαιούταν πολλά περισσότερα από την ήττα με σκορ 2-3, όπως διαμορφώθηκε στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Δεν πήρε αυτά που έπρεπε για δυο λόγους: εξαιτίας των σφυριγμάτων του Σιδηρόπουλου, αλλά και των δικών του λαθών.

Αν δει κάποιος με καθαρό μυαλό το παιχνίδι, θα διαπιστώσει ότι ο Άρης έδειξε το καλό του πρόσωπο μόνο στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, όταν και έφτιαξε ευκαιρίες πέτυχε δυο γκολ και μπορούσε να πάρει (περισσότερο από ψυχολογικής άποψης) έναν βαθμό.

Ο κόσμος του Άρη μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για την εξέλιξη της πορείας της ομάδας. Διψάει, απαιτεί την αγωνιστική αντεπίθεση. Δεν είναι τυχαίο, ότι κατά την αποχώρηση της ομάδας το βράδυ του Σαββάτου από το Κλεάνθης Βικελίδης αρκετοί φίλαθλοι που είχαν μαζευτεί έξω από το γήπεδο… απαίτησαν να ξυπνήσουν όλοι και να φέρουν την ομάδα στη θέση του πρωταγωνιστή.

Ο χρόνος υπάρχει, τα υλικά υπάρχουν… Η διακοπή του πρωταθλήματος μπορεί να δώσει την ευκαιρία στον νέο προπονητή Μίχαλ Πρόμπιερζ και στους παίκτες να δουλέψουν σκληρά και να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Στα… πόδια τους είναι!

Δείτε εδώ την αποχώρηση της ομάδας από το Κλεάνθης Βικελίδης
:
{youtube}Vffd9D_GPzk|640|360|1{/youtube}

To Top