Λαϊκή εντολή: «Νικήστε τους μέσα στην Τούμπα!» (video)

Ούτε το άτυχο αποτέλεσμα, ούτε το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο απέτρεψε τους οπαδούς του Άρη, που περίμεναν τους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα, για να τους εμψυχώσουν και να εκφράσουν την απαίτησή τους ενόψει του ντέρμπι: «Νικήστε τους μέσα στην Τούμπα»!

Την απογοήτευση των φιλάθλων για την ισοπαλία με τον Εργοτέλη, διαδέχθηκε πολύ γρήγορα η προσμονή μιας επιτυχίας στο «el clasico» που ακολουθεί, κόντρα στον ΠΑΟΚ. Οι σχεδόν 50 οπαδοί, που στήθηκαν υπομονετικά στην οδό Παπαναστασίου περιμένοντας την αποχώρηση των παικτών της ομάδας, δεν είχαν τίποτε άλλο στο μυαλό τους, πέρα από το ντέρμπι που έρχεται.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι ο διαιτητής Δασκαλόπουλος είχε αποχωρήσει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ωστόσο οι φίλαθλοι του Άρη τον… αγνόησαν επιδεικτικά, αν και θα μπορούσαν να του πουν πάρα πολλά για τα σφυρίγματά του…

«Δεν πειράζει παιδιά, πάμε γερά! Νικήστε τους μέσα στην Τούμπα! Κάντε το όπως πέρσι. Πηγαίνετε και νικήστε τους!», ήταν τα… πιο κόσμια από τα μηνύματα των συγκεντρωμένων οπαδών, κάποιοι από τους οποίους μάλιστα απευθύνθηκαν συγκεκριμένα στον Καστίγιο λέγοντάς του: «Άντε μπράβο, Νέρι… αλήτη! Δείξε τους, αγόρι μου»!

Οι ποδοσφαιριστές μπήκαν σιωπηλοί στο λεωφορείο της ομάδας, με χαμηλωμένο βλέμμα. Και οι ίδιοι όμως γνωρίζουν ότι η επανόρθωση -βαθμολογική αλλά και ψυχολογική- περνά μέσα από μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ….

Δείτε το βίντεο του PRESSARIS, με τα μηνύματα των φιλάθλων προς τους παίκτες κατά την αποχώρησή τους:
{youtube}MMKylC5N8OY|640|360|1{/youtube}

To Top