«Λείπει ο Άρης από τη Σούπερ λίγκα»

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Ιωάννης Βαταμίδης μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για το γήπεδο:

«Είμασταν λίγο άτυχοι με τις πολλές βροχοπτώσεις φέτος. Στα 10 παιχνίδια από τα 15, είχαμε έντονη βροχόπτωση και το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Παράδειγμα, το παιχνίδι με την καβάλα που αναβλήθηκε».

Για τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης και το παιχνίδι με τον Άρη:

«Το παιχνίδι με τον Άρη, είναι αυτό που περιμένουν όλοι. Κι εμείς αλλά και ο κόσμος θέλουμε οπωσδήποτε να δούμε τον Εθνικό πιο ψηλά. Τώρα, ζούμε αυτό το παιχνίδι, ο Άρης αξίζει να είναι ψηλότερα και σίγουρα λείπει από Σούπερ Λιγκ. Σαφώς, η φανέλα έχει το βάρος της».

Για τον κόσμο και τα εισιτήρια:

«Έντονο το ενδιαφέρον για το παιχνίδι με τον Άρη. Η προπώληση έγινε διότι ο κόσμος καθυστερεί στα γκισέ. Αυτό που εμείς κάνουμε είναι ένα κάλεσμα. Για παράδειγμα, δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά. Επίσης θα υπάρχουν εισιτήρια για μαθητές αλλά και φοιτητές. Εμείς θέλουμε να τονώσουμε το Αθλητικό Ηθικό. Υπάρχει καλο κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων και ο υπεύθυνος της ομάδας μας επικοινωνεί με τον Άρη για να δούμε πόσα εισιτήρια θα ζητήσουν. Ας είναι νικητής ο καλύτερος».

Για την αναμέτρηση με τον Άρη:

«Υπάρχει διάθεση για νίκη απο τον Άρη καθώς βρίσκεται σε απόσταση αναπνοός από τον Πανσερραϊκό. Ο Εθνικός επανήλθε στη Γ’ Εθνική μετά από 22 χρόνια. Σίγουρα καίγεται για βαθμούς ώστε να μείνει στην κατηγορία. Εμείς μαζεύουμε εμπειρίες χρειαζομαστε βαθμους και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για τον Εθνικό και την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία:

«Τον απολογισμό της χρονιάς θα τον κάνουμε στο τέλος αλλά έχουμε κάνει καλά αποτελέσματα στα παιχνίδια με τη Δράμα, στην Καβάλα… Αυτό που χρειαζόμαστε είναι, καλύτερη διαχείριση των αγώνων. Αυτή η χρονιά ήταν ένα καλό σχολείο. Είμαστε όλοι σε εγρήγορση για να μην πέσει ο Εθνικός. Αξίζει να είναι πιο πάνω από εκεί που είναι αλλά δεν υπάρχει θέμα οτι έχουμε σωθεί».

Για τους ποδοσφαιριστές:

«Οι ποδοσφαιριστές έχουν άγχος και αγωνία για την κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που λέγεται Άρης Θεσσαλονίκης. Θέλουν να δείξουν κάποια πράγματα. Ας μην ξεχνάμε, ο Φυσέκης ήρθε στον Άρη μετά την καλή του παρουσία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σίγουρα, οι παίκτες μας θα μπορούσαν να αγωνιστούν και σε άλλες κατηγορίες».

Για τον Φυσέκη:

«Οι διαδικασίες απόκτησης του έγιναν πολύ γρήγορα, σχεδόν δεν τις προλάβαμε. Ο Γιάννης Φυσέκης ας μην ξεχνάμε ότι έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ. Του αξίζει να παει ψηλότερα. Δεν ασχολείται όμως μόνο με το ποδόσφαιρο, κάνει και το διδακτορικό του στην Αλεξανδρούπολη, στη μοριακή βιολογία. Είναι ένας αξιολογος άνθρωπος, καλός ποδοσφαιριστής και σωστός επαγγελματίας. Η Αλεξανδρούπολη περιμένει να του σφίξει το χέρι και να τον χειροκροτήσει».

Για την άνοδο:

«Τα πράγματα λίγο πολύ ξεκαθάρισαν. Δεν ξέρω εάν ο Πανσερραϊκός μπορέσει να χάσει βαθμούς. Αυτό όμως δε λέει κάτι, η κατηγορία είναι αλλοπρόσαλη. Υπάρχουν πολλά σενάρια, όπως να ανέβουν δύο ομάδες από τη Γ’ Εθνική. Η κατηγορία έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Το πιο βασικό είναι ότι οι ομάδες πρέπει να αγωνίζονται ώστε να μη δεχτούν γκολ και μετά να εκμεταλλευθούν κάθε ευκαιρία για τη νίκη. Ο Εθνικός έχει μία από τις καλύτερες άμυνες αλλά είναι χαμηλά γιατί δεν εχει πολύ καλή επίθεση. Ποτέ δεν ξέρεις, στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε».

Για τον Άρη και τον Πανσερραϊκό:

«Όσον αφορά τις δύο ομάδες, ο Άρης παίζει ένα πιο “φαντεζί” ποδόσφαιρο. Ο Πανσερραϊκός παίζει μόνο για το αποτέλεσμα».

To Top