ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στον Κολοσσό Ρόδου

Οι αθλητές του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου και μαζί τους επιστρέφει και ο κόσμος στο “Nick Galis Hall”.

Μετά από περίπου ένα μήνα οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στην έδρα τους και θέλουν να ικανοποιήσουν τον κόσμο τους με την παρουσία τους στο παρκέ και μετά το σπουδαίο διπλό που πήραν στο Περιστέρι.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γιάννης Καστρίτης περιμένει να δει την κατάσταση του Ρομπέρτο Γκάλινατ. Αναφορικά με την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ στην ενεργό δράση, ο κόουτς του Άρη δήλωσε το απόγευμα του Σαββάτου: «Θα πρέπει να έχουμε υπομονή. Καταλαβαίνω την ανυπομονησία που υπάρχει και σε εμάς αλλά και στον ίδιο του έχει λείψει πολύ το να αγωνίζεται. Είναι σε διαδικασία επιστροφής αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν αρκετό καιρό εκτός. Καταλαβαίνετε πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και με μεγάλη υπευθυνότητα και απέναντι στον παίκτη αλλά και απέναντι στην ομάδα. Πρέπει και να μην ρισκάρουμε αλλά και να είναι σε σημείο να μπορεί να προσφέρει αυτό ακριβώς που μπορεί. Πάντως αυτή τη στιγμή είναι σε σημείο που σύντομα θα τον ξαναδούμε στην ενεργό δράση»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό του Άρη στην Τρίπολη

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό.

Ημέρα αποφόρτισης ήταν η χθεσινή για τους παίκτες των κιτρινόμαυρων, οι οποίοι είχαν στη διάθεσή τους μια μέρα ξεκούρασης και ανασύνταξης μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από σήμερα επιστρέφουν και πάλι στις προπονήσεις με το μυαλό όλων να στρέφεται πλέον στο παιχνίδι της Κυριακής (11/09, 21:30) με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες η νίκη θεωρείται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη μετά και από τα τελευταία αποτελέσματα, προκειμένου ο Άρης να αναρριχηθεί και πάλι στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στην ανατροπή

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στην ανατροπή.

Όπως ενημέρωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ: “Μετά το ρεπό της Παρασκευής, επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση του Σαββάτου ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα αποκατάστασης με ασκήσεις πρόληψης και αερόβιο τρέξιμο για το πρώτο, ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδι κατοχής μπάλας και ασκήσεις τακτικής σε μικρούς χώρους για το δεύτερο γκρουπ).

Αύριο, Κυριακή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο») ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Maccabi Tel Aviv στο Κλεάνθης Βικελίδης (11/08, 21:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023”.

Επιστροφή στις προπονήσεις με το μυαλό στην Αλεξανδρούπολη

Επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Άρη με το μυαλό στην Αλεξανδρούπολη.

Όπως ενημέρωσε το arissfc.gr: “Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ επέστρεψαν σήμερα, Τρίτη, στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (03/05, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξανδρούπολης «Φ. Κοσμάς», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Η προπόνηση (το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις πρόληψης τραυματισμών) έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου και ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»)”.

To Top