Λείπει ο Λάρκιν, χορεύει ο Μίτσιτς!

Γράφει για το Foxbet ο Hooper

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων… Σήμερα αρχίζει η ACB και η BBL, έχουμε Super Cup σε Τουρκία και Ιταλία, και γενικά από αυτό το Σαββατοκύριακο το μπασκετικό κουπόνι θα αρχίσει να γεμίζει!

Στη σημερινή στήλη θα ασχοληθώ -όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο- με τον τελικό του Super Cup στην Τουρκία, όπου έχουμε το πρώτο από τα πολλά ντέρμπι που θα δούμε φέτος ανάμεσα σε Εφές και Φενερμπαχτσέ. Η πρόβλεψη για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο είναι αρκετά δύσκολη, αν και η Εφές δείχνει να έχει ένα προβάδισμα λόγω ομοιογένειας, οπότε θα πάμε με μια επιλογή που αφορά τον αστέρα της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ είναι αναγκασμένος να παίξει και για τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος  χτύπησε στο EuroBasket και θα χάσει αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Στα φιλικά που έδωσε η Εφές είδαμε ότι είναι σε φόρμα, όπως άλλωστε οι περισσότεροι παίκτες που έδωσαν το παρών στο EuroBasket και αναμένεται να κάνουν… κοιλιά αργότερα μέσα στην χρονιά. Μου αρέσει το ενδεχόμενο να κάνει νταμπλ νταμπλ στο σημερινό ματς, το οποίο δίνει πίσω εννιά φορές το ποντάρισμά σας, ωστόσο θα επιλέξω κάτι πιο safe: το Over 22.5 στο άθροισμα πόντων και ασίστ.

Συμβουλεύεσαι την πτωση αποδοσεων προτού ποντάρεις;

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top