Λεβαντόφσκι: «Ελπίζω να παίξει καθαρά ο Πέπε»

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ υποδέχεται την Τετάρτη (24/10) στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τόνισε σε δηλώσεις του ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι το βρώμικο παιχνίδι του Πέπε που φημίζεται για το πολλές φορές αντιαθλητικό του παιχνίδι.

Οι νταμπλούχοι Γερμανίας μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι ψάχνουν μια νίκη που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τον Πολωνό επιθετικό της γερμανικής ομάδας προβληματίζει ο σκληροτράχηλος Πορτογάλος.    «Δεν φοβόμαστε τη Ρεάλ, μπορώ να σας διαβεβαιώσω για αυτό», είπε αρχικά ο Λεβαντόφσκι και πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά τους αμυντικούς της ομάδας τους και δεν με ανησυχούν. Ελπίζω μόνο ο Πέπε να παίξει καθαρά και να μην έχουμε προβλήματα μαζί του».

Ωστόσο ο 24χρονος παίκτης αναγνώρισε ότι το έργο της Μπορούσια απέναντι στους Μαδριλένους δεν πρόκειται να είναι εύκολο.  «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως περιμένω ο κόσμος να δει ένα καλό παιχνίδι και ελπίζω να νικήσουμε», κατέληξε.

To Top