Το στοίχημα του Γιαννίτση!

Από την αρχή της χρονιάς έχει παίξει ως δεξί μπακ, ως αριστερό μπακ, αλλά ως στόπερ δεν έπαιξε ποτέ ο Μιχάλης Γιαννίτσης, του οποίου αυτό ήταν το παράπονο, διότι η φυσική του θέση είναι στο κέντρο άμυνας και μόνο εκεί δεν είχε χρησιμοποιηθεί.

Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο 76΄αποβλήθηκε ο Παπαζαχαρίας και ο Πασιαλής τον έβαλε άμεσα στο ματς, ώστε να μην μείνει κενό στο κέντρο των μετόπισθεν των «κίτρινων», με τον 20χρονο αμυντικό, να τα πηγαίνει καλά στο ένα τέταρτο που αγωνίστηκε.

Πλέον, το προπονητικό δίδυμο έχει μία εβδομάδα μπροστά του, ώστε να του τονώσει το ηθικό και να τον κάνει έτοιμο ψυχολογικά για το ντέρμπι της άλλης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, το ταλέντο και οι ικανότητες δεν του λείπουν. Ο Γιαννίτσης δεν αποκλείεται να επωμιστεί μεγάλο μέρος από το μαρκάρισμα του Ρεφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με οκτώ τέρματα κι αναμφίβολα, αυτό είναι ένα στοίχημα και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή του Άρη, ο οποίος όπως φαίνεται θα μπει με τη μία στα… βαθιά!

Όπως είναι γνωστό ο Παπαζαχαρίας θα απουσιάσει της λόγω αποβολής και οι Πασιαλής, Μπουγιουκλής θα επιλέξουν έναν από τους Γιαννίτση και Παντίδο για τη θέση του στόπερ.

To Top