ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεουτσάκος: “Γι’ αυτό πάει 28 Οκτωβρίου η έναρξη της Football League”

Η Football League δεν θα ξεκινήσει στις 22 Οκτωβρίου, αλλά στις 28, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος. Την Πέμπτη (19/10) η εξέταση των φακέλων.

Ξεκαθάρισε ότι την Πέμπτη (19/10) η ΕΕΑ θα εξετάσεις των φακέλους των ομάδων και ότι η πρεμιέρα πάει για την 28η Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport24.gr: “Είχαμε πει ότι θα ξεκινούσαμε σε περίπτωση που δεν υπήρχε Επιτροπή Επααγγελματικού Αθλητισμού να εξετάσει τους φακέλους. Θα παίρναμε την ευθύνη και θα ξεκινούσαμε το πρωτάθλημα. Ύστερα από παρέμβαση που κάναμε στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον κ. Βασιλειάδη, ο άνθρωπος ενεργοποιήθηκε άμεσα, όρισε την Επιτροπή, η οποία θα συνεδριάσει την Πέμπτη και θα εξετάσει τις φακέλους.

Είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να πάμε στη νομότυπη διαδικασία αφού συγκροτήθηκε η επιτροπή. Θα πάμε πίσω κατά μια εβδομάδα την έναρξη του πρωταθλήματος, για να εξεταστούν πρώτα όλοι οι φάκελοι. Να αποκτήσουν όλες πιστοποιητικό και να αρχίσουμε αισίως. Αφού ο Υπουργός ανταποκρίθηκε, ήμασταν υποχρεωμένοι να πάμε με βάση το Νόμο. Η έναρξη πάει για 28 Οκτωβρίου”.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τη μετάθεση της έναρξης του πρωταθλήματος: “Σας ενημερώνουμε ότι η FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε την μετάθεση των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE 2017 – 2018 που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 22/10/2017 για τις 28 – 29 & 30/10/2017″.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

ΑΟΧ Κισσαμικός – Καραϊσκάκης

Εργοτέλης – Καλλιθέα

Αχαρναϊκός – Απόλλων Λάρισας

Παναχαϊκή – Τρίκαλα

Βέροια – Απόλλων Πόντου

Άρης – Αιγινιακός

Σπάρτη – Παναιγιάλειος

Δόξα Δράμας – Αν. Καρδίτσας

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ

To Top