ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζιφόπουλος: «Πιο οργανωμένος φέτος ο Άρης, ζούμε την παρακμή του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Ο Γιάννης Τζιφόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη φιλοξενήθηκε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellw Radio 92,8:

Για τους βετεράνους είπε:

Οι βετεράνοι του Άρη έχουν ευαισθησία σε τέτοια θέματα, παίξαμε ένα φιλικό με τους βετεράνους της Ιεράπετρας με σκοπό την στήριξη στα Α.Μ.Ε.Α. Είμαστε μια παρέα 35 ατόμων. Ο Άρης είναι πάρα πολύ αγαπητός στην Κρήτη.

Για τον σημερινό Άρη είπε:

Εμείς στην εποχή μας δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι ο Άρης θα φτάσει ποτέ σε τέτοιο σημείο να λείπει 4 χρόνια μακριά από την Α’ εθνική. Απ’ όσο έχω παρακολουθήσει λίγο την ομάδα φέτος, νομίζω είναι πιο οργανωμένη από ότι πέρσι, δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά.

Ο Άρης εμένα σε πρώτο χρόνο με ενδιαφέρει να ανέβει, το κύπελλο δεν με πολυνοιάζει την δεδομένη στιγμή. Βέβαια σαν Άρης όπου και να παίζει πρέπει να κερδίζει αλλά την δεδομένη στιγμή αυτό που επείγει είναι η άνοδος. Ας ευχηθούμε η ομάδα να ανέβει γιατί δύο χρόνια στην Γ’ δύο χρόνια στην Β’ είναι πάρα πολλά και ο κόσμος έχει κουραστεί, οπότε πρέπει επιτέλους να του δοθεί η ευκαιρία να χαμογελάσει ξανά.

Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Football League είπε:

Ζούμε σε μια κατάσταση παρακμής του ποδοσφαίρου, δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πότε θα τελειώσει, ποιες ομάδες θα ξεκινήσουν, ποιες θα τελειώσουν. Είναι τραγική η κατάσταση.

Για τον Παύλο Μυροφορίδη είπε:

Δεν θέλω να κάνω κριτική για τον Μυροφορίδη γιατί προσωπικά δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο αλλά έχει δείξει ότι όπου έχει πάει είναι επιτυχημένος, ας ελπίσουμε να το καταφέρει και στον Άρη αυτό.

Για το σενάριο να έρθει κάποιος οικονομικά δυνατότερος στον Άρη είπε:

Θα ήταν ευχής έργον να έρθει ένας πιο οικονομικά δυνατός επενδυτής για τον Άρη αλλά το θέμα πρώτα είναι να βρεθεί και έπειτα να θέλει και ο Καρυπίδης να έρθουν σε κάποια συμφωνία.

Στο τέλος σημείωσε:

Γρήγορη επιστροφή για την ομάδα και να κάνουμε τα πλάνα για την Super League.

To Top