ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό από το PRESSARIS η εξέλιξη της αναμέτρησης των “κιτρινόμαυρων”…

Έτοιμος για το 14ο “τρίποντο” της φετινής σεζόν ο Άρης, που υποδέχεται σήμερα την Αναγέννηση Καρδίτσας και με νίκη ξεφεύγει στο +8 από την τρίτη θέση και την Παναχαϊκή, που “στραβοπάτησε” χθες!

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

To PRESSARIS θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης, το ρεπορτάζ πριν, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα.

Μείνετε συντονισμένοι…

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΚΟΟΟΛ: 90’+2′ 3-0! Ο Μιλούνοβιτς φεύγει στην πλάτης της άμυνα της Αναγέννησης και με εξαιρετικό τελείωμα βάζει το “κερασάκι στην τούρτα” της επικράτησης του Άρη.

83′ Ο Παπαευθυμίου στην θέση του Κονέ, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις.

75′ Σέντρα του Τζανακάκη από δεξιά, κεφαλιά του Μιλούνοβιτς στο πρώτο δοκάρι στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Γκέκα.

Πάει στην κορυφή της επίθεσης ο Μιλούνοβιτς, δεξιά περνάει ο Τζανακάκης και αριστερά ο Ντούνης, με τον Μαραγκό να παίρνει θέση δεξιού οπισθοφύλακα.

71′ Ο Μαραγκός αντί του Πασά.

68′ Αλλαγή για τον Άρη Ο Μιλούνοβιτς αντί του Πλατέλλα.

Αλλαγή και για την Καρδίτσα. Ο Βατουσιάδης στην θέση του Σουντουρά

ΓΚΟΟΟΛ: 63′ 2-0! Ο Βαγγέλης Πλατέλλας ευστοχεί στο πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα χαμηλά στην αριστερή γωνία του Γκέκα.

62′ Πέναλτι για τον Άρη σε ανατροπή του Πασά από τον Καραγιάννη.

61′ Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, ο Ντούνης αντί του Μπαστακού.

57′ Πρώτη αλλαγή για την Καρδίτσα. Στο παιχνίδι ο Πλαβούκος αντί του Λεφίδη.

49′ Σουτ του Πλατέλλα, λίγο έξω από την περιοχή, στην αγκαλιά του Γκέκα.

ΓΚΟΟΟΛ: 47′ 1-0! Κόρνερ του Πλατέλλα, κεφαλιά του Πασά και από την μικρή περιοχή με προβολή πετάχθηκε σαν κεραυνός ο Σόουζα και κάνει το 1-0!

46′ Έναρξη του β΄μέρους, χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

Πλασματική εικόνα το αποτέλεσμα μέχρι τώρα. 70% η κατοχή για τον Άρη, με 11 τελικές έναντι 2 κι όμως οι κιτρινόμαυροι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν!

45′ ΤΕΛΟΣ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

36΄ Κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντινόπουλο.

35′ Αυτά δεν γίνονται! Απειλεί εκ νέου ο Άρης. Γέμισμα του Χαντί στο δεύτερο δοκάρι, ο Πασάς προλαβαίνει την έξοδο του Γκέκα αλλά η προβολή του ποδοσφαιριστή του Άρη στέλνει την μπάλα άουτ.

34′ Δεν δίνεται πέναλτι υπέρ του Άρη. Υπάρχει καθαρή παράβαση από τον Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος σταματάει με το αριστερό του χέρι την μπάλα, μετά την προσπάθεια του Πλατέλλα να τον ντριπλάρει.

31′ Νέα απίστευτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Μετά από λάθος απομάκρυνση του Σουντουρά, ο Σόουζα από το ύψος της μικρής περιοχής… καταφέρνει να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

22′ Νέα τεράστια ευκαιρία για τον Άρη! Ο Χαντί έκανε κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά του Δεληζήση, μεγάλη απόκρουση από τον Γκέκα!

20′ Λανθασμένη υπόδειξη οφ σάιντ του Πασά από τον Δραμινό επόπτη Κουβαλακη. Στην συνέχεια της φάσης η μπάλα φτάνει στον Πλατέλλα που την στέλνει στα δίχτυα… Κλοπή γκολ του Άρη!

15′ Απίστευτη ευκαιρία για τον Άρη! Κόψιμο της μπάλας στην περιοχή από τον Τζανακάκη, κεφαλιά του Μπαστακού αποκρούει αρχικά ο Γκέκας και στην επαναφορά ο Χαντί με προβολή στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13′ Στρώσιμο του Μπαστακού στον Βαλεριάνο, το σουτ του ακραίου αμυντικού του Άρη από πλεονεκτική θέση καταλήγει ψηλά άουτ.

9′ Νέα σέντρα από δεξιά, αυτή την φορά του Τζανακάκη, ο Χαντί αφύλακτος μέσα στην περιοχή, δεν μπορεί να πιάσει καλά την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει πολύ άουτ.

8′ Κεφαλιά του Πασά μετά από ωραία σέντρα του Πλατέλλα, μπλοκάρει ο Γκέκας.

5′ O Άρης έχει τον έλεγχο του αγώνα και στα πρώτα πέντε λεπτά κέρδισε τρία κόρνερ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

1′ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Εκτός πλάνων του τεχνικού του Άρη, Δημήτρη Σπανού οι τραυματίες Μπούρμπος, Κάσσος, αλλά και ο τιμωρημένος Διαμαντόπουλος.

Για την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο Γιώργος Βαζάκας δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Μπιτέλη, Θεοδωράκη αλλά και τον Τζέκο.

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71′ Μαραγκός), Πλατέλλας (68′ Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (61′ Ντούνης).

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Ντούνης, Τσουμάνης, Νίκιτς

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68′ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83′ Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57′ Πλαβούκος)

Στον πάγκο: Κατσικάς, Βατουσιάδης, Πλαβούκος, Ντάγκρας, Ζήσης, Πλούμης, Παπαευθυμίου

Διαιτητής: Κουκούλας (Λέσβου)

Βοηθοί: Τερζόπουλος (Έβρου), Κουβαλάκης (Δράμας)

To Top