ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό ο αγώνας του Άρη με τον Πανσερραϊκό

O Άρης επιστρέφει μετά από αγωνιστική απραξία τριών εβδομάδων λόγω εκλογών, αλλά και των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, υποδέχεται τον Πανσερραϊκό σήμερα (20:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχοντας μπει στον… μονόδρομο των πράξεων. Πράξεις που στην προκειμένη περίπτωση έχουν να κάνουν με νίκες και βαθμούς. 

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό όσα διαδραματιστούν στο παιχνίδι… Μείνετε συντονισμένοι…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό ο αγώνας του Άρη με τον Παναθηναϊκό

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη “μάχη” του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με στόχο την αγωνιστική και την ψυχολογική ανάκαμψη (20:00- PRESSARIS LIVE). Καλείται στο Κλεάνθης Βικελίδης να ξεκινήσει την δική του αντεπίθεση σε ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΜΠΑΣΚΕΤ

Λεπτό προς λεπτό ο αγώνας του Άρη με τον Προμηθέα (20.00, PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20:00 (Φούφης-Ζαχαρής-Σκαλτσής , ΕΡΤ3, PRESSARIS LIVE) στο «Nick Galis Hall» και θα προσπαθήσει με όσα εμπόδια έχει να πάρει την 8η του νίκη.

Σ’ αυτήν δε συμμετείχαν ο Ολιβιέ Χάνλαν και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με την ομάδα της Πάτρας. Απών θα είναι και ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Mείνετε συντονισμένοι!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεπτό προς λεπτό ο αγώνας του Άρη με τον Απόλλωνα Λάρισας

Η αντίστροφη μέτρηση για να ολοκληρωθεί δια παντός το «μαρτύριο» των τελευταίων ετών, έχει ξεκινήσει για τον Άρη, που θέλει σήμερα (PRESSARIS, 17:00) νίκη δική του επί του Απόλλωνα Λάρισας και απώλεια βαθμών της Παναχαϊκής για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την επιστροφή στη φυσική του θέση.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Παρακολουθήστε μέσω του PRESSARIS, λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα από το Κλεάνθης Βικελίδης…

Στους 67 βαθμούς ο Άρης, θέλει μόλις δυο βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, εκτός κι αν αποσυρθεί ήδη ο Πανσερραϊκός, οπότε θα έχει “τελειώσει” το μαρτύριο…

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 3-0

90′ Παίζουμε πια τις καθυστερήσεις, τρία λεπτά έδειξε ο 4ος διαιτητής.

Τυπική υπόθεση τα τελευταία λεπτά στο παιχνίδι για την 20η νίκη του Άρη, η Παναχαϊκή κερδίζει επίσης με σκορ 2-0. Πάντα στο +10 η διαφορά.

77′ Νέα αλλαγή, έξω ο Διαμαντόπουλος, μέσα ο Μπαστακός. Αλλαγή και για τους φιλοξενούμενους, έξω ο Μαυρίας, μέσα ο Κωτσιαρίδης.

73′ Ο Πασχάλης Κάσσος πέρασε στην θέση του Βαγγέλη Πλατέλλα, o οποίος χειροκροτείται.

ΓΚΟΟΟΛ 72′ 3-0: Και πάλι με Διαμαντόπουλο. Σέντρα του Μπαργκάν, σουτ του Διαμαντόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα. Δεύτερο σημερινό γκολ, 14 συνολικά για τον φορ του Άρη.

68′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα, Κακάμη αντί Σουλίδη.

61′ Πρώτη αλλαγή για τον Απόλλωνα.  Ο Καμπέρης αντί του Κανούλα.

58′ Εξαιρετική φάση, σέντρα από τον Μπαργκάν από τα αριστερά, εναέριο σουτ του Πλατέλλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ. Αν έμπαινε θα ήταν γκολ για… Όσκαρ.

ΓΚΟΟΟΛ 2-0: 52′ Σκόρερ ο Πλατέλλας. Το δυνατό σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα. Ο επιθετικός του Άρη ξεμαρκαρίστηκε και έπιασε δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά πλευρά της αντίπαλης εστίας, ενώ έπεσε αργά ο τερματοφύλακας. Το 9ο γκολ φέτος για τον δεύτερο σκόρερ του Άρη.

49′ Ωραία προσπάθεια από τα αριστερά του Μπαργκάν, πάσαρε στον Ντούνη πλάσαρε από την καρδιά της άμυνας, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

46′ Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο… Μια αλλαγή για τον Άρη, Μπαργκάν μέσα, αντί του Πασά.

ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

41′ Διακοπή λόγω τραυματισμού του Διαμαντόπουλου.

40′ Δοκάρι για τον Άρη, σουτ του Πλατέλλα έξω από την περιοχή η μπάλα χτυπάει οριακά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Φυρινίδη και φεύγει άουτ.

30′ H Παναχαϊκή προηγείται με 2-0 του Καραϊσκάκη, στα παιχνίδια που γίνονται ταυτόχρονα με του Άρη.

26′ Σουτ του Λίταινα έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Ήταν το 13ο γκολ του επιθετικού του Άρη.

ΓΚΟΟΟΛ 1-0: 22′ Ο Διαμαντόπουλος εκτελεί άψογα από το σημείο του πέναλτι μετά από πάσα του Πασά.

Πολλή ζέστη αυτήν την ώρα με το θερμόμετρο να δείχνει τους 28 βαθμούς.

15′ Ατομική προσπάθεια του Βαλεριάνου, πέφτει μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δείχνει άουτ.

10′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Άρη με τον Διαμαντόπουλο, o οποίος αφύλακτος πλάσαρε έξω από την περιοχή, έδιωξε με το πόδι ο Φιρινίδης.

1′ Ξεκίνησε ο αγώνας, o Άρης βρέθηκε στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Νίκιτς, Πασάς (46′ Μπαργκάν), Ντούνης, Πλατέλλας (73′ Κάσσος), Διαμαντόπουλος (77′ Μπαστακός).

Στον πάγκο: Μαντζάρης, Μπαστακός, Μαραγκός, Κάσσος, Μουμίν, Τζανακάκης, Μπαργκάν

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡ. (Ν. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου, Παπαζαχαρίας, Ιβανίδης, Μαυρίας (77′ Κωτσιαρίδης), Λίταινας, Κανούλας (61′ Καμπέρης), Σουλίδης (68′ Κακάμης), Τσιλούλης

Στον πάγκο: Παϊτέρης, Δημόλιος, Σουλιώτης, Κακάμης, Συράκος, Καμπέρης, Κωτσιαρίδης

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)

Βοηθοί: Ζιγκερίδης (Κιλκίς) – Καρμίρης (Λέσβου)

To Top