ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτό προς λεπτό το ξεκίνημα της νέας περιόδου για τον Άρη! (photos-videos)

Τα πρώτα τους χιλιόμετρα πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στην πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου.

Η πρώτη προπόνηση έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου και ήταν ανοικτή για τον κόσμο του Άρη.

Το PRESSARIS σας μετέφερε μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν καθώς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ:

– Παρών στο Νέο Ρύσιο είναι ο Ντίνος Κούης, στον οποίο έγινε πρόταση να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα, μετά τη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των βετεράνων με τον Δημήτρη Σπανό.

– Δυναμικό παρών από τον κόσμο του Άρη στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, με κασκόλ, πανό και καπνογόνα στέλνουν μήνυμα στήριξης προς την ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου!

– Ο Δημήτρης Σπανός κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις με αφορμή τα πρώτα… χιλιόμετρα της ομάδας: «Να είναι όλα τα παιδιά υγιέστατα, να βγάλουν το πρόγραμμα και μέσα στο γήπεδο, να δείξουν αυτά που θα δουλέψουμε όλοι αυτή την περίοδο. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα.

Η ομάδα έχει ένα καλό ρόστερ, ο στόχος του Άρη είναι γνωστός, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Να προχωρήσουμε με ταπεινότητα, σύνεση, σοβαρότητα, να μιλάμε λίγο και να κάνουμε πολλά περισσότερα στο γήπεδο. Η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, ο Άρης και ο κόσμος του έχει τεράστια ιστορία οπότε πρέπει να τον επαναφέρουμε εκεί που πρέπει.

Τους είπα ότι από σήμερα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική δεν θα πρέπει να αφήσουν λεπτό που να μην το εκμεταλλευτούν, να μην το παίξουν δυνατά, να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις».

Για την παρουσία του κόσμου ο προπονητής του Άρη είπε: «Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον  κόσμο και είναι στοίχημα για εμάς ο κόσμος, να φτάσουμε την ομάδα ψηλά. Εκτός από τα αποτελέσματα στόχος να γυρίσει και ο κόσμος, βασικό στοιχείο της ομάδας όπως είναι τόσα χρόνια».

Για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και αυτό θα βοηθήσει τον προπονητή για να… δέσει πιο γρήγορα η ομάδα είπε: «Οι επιλογές είχαν να κάνουν συγκεκριμένο κομμάτι, έτσι θα μπορούν να ενσωματωθούν γρήγορα. Δεν ζήτησε κανείς πίστωση χρόνου από τον κόσμο. Θα ήμαστε πανέτοιμοι»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών δηλώσεις έκανε ο Στέλιος Μαραγκός, το ένα από τα έντεκα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Όπως είπε: «Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χρόνος για δηλώσεις, η ομάδα έχει ανάγκη από σκληρή δουλειά για να πετύχει τον στόχο της. Και πέρυσι ήταν μονόδρομος η άνοδος  αλλά φέτος είναι επί δύο. Πρέπει να βρεθεί ο τρόπος, δεν ξέρω πως θα είναι αλλά πρέπει να τον βρούμε. Ο κόσμος έχει πικρία, η ομάδα δεν είναι χαρούμενος με την παρουσία της ομάδας σε αυτή την κατηγορία, αλλά θέλουμε να του δώσουμε χαρά. Ο κόσμος είναι κοντά και εύχομαι πάντα να είναι στο πλευρό μας για να πετύχουμε την άνοδο».

Για τον δικό του ρόλο είπε: «Αυτό είναι απόφαση προπονητή, μακάρι να παίζουν οι έντεκα καλύτεροι και να ανέβει ο Άρης. Δεν υπάρχουν πιο ωραία συναισθήματα από αυτό που βιώνω εγώ αυτή την στιγμή».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιώργος Δεληζήσης, ο οποίος τόνισε: «Έχω έρθει σε μία τεράστια ομάδα, οι απαιτήσεις είναι υψηλές, ήρθαμε να δουλέψουμε. Ο στόχος είναι ένας, να κατακτήσουμε τον τίτλο» ενώ πρόσθεσε: «Για μένα το πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε ο κ. Μυροφορίδης για να έρθω στον Αρη αλλά και η προοπτική που έχει η ομάδα, αλλιώς δεν θα άφηνα την SuperLeague».

Αναφορικά με το πόσο γρήγορα θα δέσει η ομάδα με μία ντεκάδα μεταγραφών είπε: «Από την εμπειρία μου πιστεύω ότι αν υπάρχουν καλοί χαρακτήρες είναι εύκολο να δέσει μία ομάδα. Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα θα γίνεται οικογένεια».

Από την… παλιά φρουρά ο Αντώνης Καπνίδης είπε: «Είναι πολλά τα καινούργια πρόσωπα αλλά οι στόχοι είναι ίδιοι. Και πρόκειται για την άνοδο. Πιστεύω όσοι είναι να κρατήσουμε τον στόχο της προπόνησης, με σοβαρότητα και ταπεινά. Υπάρχει μία πικρία για πέρυσι, καμιά φορά πρέπει να ξεπερνάς τις ατυχίες για να δουλέψεις όσο γίνεται καλύτερα».

Για την θέση του και τον ανταγωνισμό που θα έχει είπε: «Θα έλεγα συναγωνισμός, δουλεύουμε για το ίδιο αποτέλεσμα, να κερδίζει η ομάδα και μέσα από αυτήν όλοι γινόμαστε καλύτεροι. Όλοι ξέρουν που έχουν έρθει, θα μάθουν τι σημαίνει να είσαι στον Αρη. Θα γίνουμε ένα δυνατό σύνολο μέσα από την δουλειά, όλοι ξέρουν τι σημαίνει Αρης. Δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα οι καινούργιοι να προσαρμοστούν και να δουλέψουμε για τον μεγάλο στόχο».

Ο τεχνικός διευθυντής Παύλος Μυροφορίδης, από τα νέα πρόσωπα του φετινού Άρη είπε από την πλευρά του: «Θέλουμε λίγα πραγματάκια ακόμα, κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει τις κινήσεις μας. Να ευχηθώ μόνο υγεία, τα παιδιά να έχουν προσήλωση στον στόχο. Να ξέρουν που ήρθαν , το έχουν αντιληφθεί άλλωστε και νομίζω ότι άμεσα θα καταλάβουν τις απαιτήσεις το να παίζεις στον Άρη.Θέλουμε να δώσουμε στον προπονητή την ομάδα να δουλέψει από την αρχή της προετοιμασίας, δεν έχει αξία αν ξεκινήσει με τους μισούς».

Για την δική του παρουσία είπε: «Δεν με βαραίνει τίποτα, είμαι κατασταλαγμένος, είναι συνειδητοποιημένος πως θα πετύχω αυτό που θέλω. Προσπαθώ, παλεύοντας να ζήσω το μεγαλείο του Αρη. Παίζοντας θα προσπαθήσω να κερδίσω».

Τέλος για το Ρύσιο και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν τόνισε: «Θα γίνουν κάποιες αλλαγές, όχι εντυπωσιακά στο Ρύσιο».

– Ο Ντάρσι Νέτο ήταν από τους παίκτες που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση του Αρη, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παραμείνει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Σπανός θέλει να δει σε ποια φυσική κατάσταση είναι ο Βραζιλιάνος και αναλόγως θα πάρει την τελική του απόφαση. Σε κάθε περίπτωση είναι υπό την κρίση του νέου προπονητή του Άρη.

– Την ίδια ώρα, ο Νίκος Καράμπελας δεν έδωσε το παρών στην προπόνηση έχοντας πάρει σχετική άδεια προκειμένου να μπορέσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του και να λύσει το συμβόλαιο του με τον Άρη.

To Top