ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παπαδόπουλος: «Τίποτα άλλο εκτός από την άνοδο»

Η άνοδος στη Super League είναι ο μοναδικός στόχος του ΟΦΗ τη νέα σεζόν, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Παπαδόπουλος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “ΣΠΟΡ FM”:

Για τη δουλειά στον ΟΦΗ: «Έχω αναλάβει ένα δύσκολο έργο στον ΟΦΗ. Μετά από αρκετά χρόνια στον Ηρακλή, αποφάσισα να έρθω στον ΟΦΗ σε μια ομάδα με την οποία έχω μια ιδιαίτερη σχέση και ξεκινήσαμε να κάνουμε μια ομάδα για να επιστρέψουμε στη Super League, μετά από όσα έχει τραβήξει τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι η άνοδος, αυτό είχαμε συζητήσει από την αρχή με τη διοίκηση και δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος εκτός από αυτόν».

Για τον προγραμματισμό του ΟΦΗ: «Ο προγραμματισμός είχε ξεκινήσει όμορφα, έχω προσέξει ποιους παίκτες να πάρουμε στην ομάδα, αλλά σταμάτησε λόγω της αλλαγής της διοίκησης και μας πήγε πίσω. Δεν πήγε πίσω όμως τη δουλειά μας. Στόχος μας είναι να έρχεται ένας παίκτης και να χαίρεται που είναι μαζί μας και είναι στην ομάδα μας. Οι εγκαταστάσεις στο προπονητικό μας κέντρο έχουν βελτιωθεί και οι παίκτες θα χαίρονται που είναι εδώ. Πλέον προσπαθούμε να βάλουμε σε μια σειρά τα πράγματα και στα μεταγραφικά. Υπάρχει καινούργιος πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και εγώ και συνεργαζόμαστε για το καλύτερο. Εδώ και καιρό έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές και προχωράμε. Σήμερα θα έχουμε ακόμα μια ανακοίνωση ακόμα ενός παίκτη από τη Super League και μέχρι τη Δευτέρα θέλω να ολοκληρωθεί το ρόστερ».

To Top