Λευκή πετσέτα από Γκουαρντιόλα: «Δεν με νοιάζει η Premier League, δεν μπορούμε να το πάρουμε»!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε μία εντυπωσιακή δήλωση μετά το τέλος του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν εκτός εαυτού, «έβραζε» με την εξέλιξη του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κυρίως από το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήρθε σε μία φάση που ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν οφσάιντ, μα ο διαιτητής έκρινε ότι δεν επηρέαζε την φάση.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αμέσως μετά το τέλος του ματς έκανε μία εκπληκτική δήλωση στα μικρόφωνα του BT Sport, που σηκώνει πολλές ερμηνείες: «Δεν με νοιάζει για την Premier League και το Carabao Cup. Δεν μπορούμε να τα κερδίσουμε. Έχουμε κερδίσει πολλά στο παρελθόν, επομένως αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα».

Λίγο αργότερα, μπροστά στο μικρόφωνα του BBC Sports προσπάθησε λίγο να το μαζέψει: «Γενικά δεν μετανιώνω για κάτι. Δεν με ενδιαφέρει αν δεν κερδίσουμε το Carabao Cup ή την Premier League. Θα προσπαθήσουμε. Δεν με ενδιαφέρει, όταν η ομάδα αποδίδει, όπως παίζουμε. Η απόδοση μας ήταν παρόμοια με πολλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει τα προηγούμενα χρόνια σε αυτό το γήπεδο. Υπάρχουν ακόμα πολλοί βαθμοί που μπορούμε να διεκδικήσουμε και πρέπει να παίξουμε για αυτούς. Θέλουμε να αποδίδουμε καλά σε κάθε παιχνίδι. Πάντα παίζουμε καλά σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όμως σε άλλα ζοριζόμαστε λιγάκι».

Άραγε αυτό σημαίνει ότι ο Γκουαρντιόλα τα παρατάει όλα για να πάει φέτος για το Champions League ή μήπως είναι ένα τρικ, ώστε να φύγει η πίεση από την ομάδα και τους παίκτες του;

Όπως και να ‘χει οι πολίτες ενδέχεται να μείνουν 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Άρσεναλ, αλλά με 20 αγωνιστικές να απομένουν, μία τέτοια δήλωση προκαλεί τεράστια εντύπωση.

To Top