ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πάρντιου: “Δεν πάμε με την λογική να κλέψουμε το ματς, αλλά να πάρουμε τη νίκη”

O προπονητής του Άρη, Άλαν Πάρντιου, με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Super League 1 κόντρα στον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ώστε να «κλέψει» το ματς αλλά για να κερδίσει το παιχνίδι με όμορφο ποδόσφαιρο.

Μεταξύ άλλων ο Άγγλος τεχνικός αναφέρθηκε και στις μεταγραφικές κινήσεις που πρόκειται να κάνει ο Άρης στο χειμερινό παζάρι, ενώ στο τέλος αναφέρθηκε και στο πρώτο του ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας το οποίο ήταν και το πρώτο του στον πάγκο των «κιτρίνων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άλαν Πάρντιου:

Για τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης θα προσεγγίσει το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Πρέπει να προσέξουμε την αμυντική μας λειτουργία πρωτίστως. Να είμαστε συμπαγείς. Κυρίως, όμως, πρέπει να έχουμε σωστή αγωνιστική νοοτροπία. Δεν πρέπει να πάμε με τη λογική να κλέψουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά με τη λογική ότι πάμε να πάρουμε τη νίκη! Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε σε αυτό»

Aναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση: «Εξαρτάται από τον Μαντσίνι, αν μείνει ή όχι στην ομάδα. Αν φύγει, πρέπει να τον αντικαταστήσουμε. Από εκεί και πέρα, ο Νταρίντα, ο Καμαρά και ο Ετέμπο έχουν ενισχύσει την ομάδα, της έχουν προσδώσει ποιότητα, οπότε είμαι ευχαριστημένος»

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό μέχρι και σήμερα: «Η ομάδα τώρα παίζει καλύτερα, από ό,τι όταν ανέλαβα. Το πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο, απέναντι στον Ολυμπιακό, το κερδίσαμε, γιατί παίξαμε καλά και υπήρχε έξτρα κίνητρο στους παίκτες, λόγω της δικής μου παρουσίας στον πάγκο. Τώρα, όμως, παίζουμε καλύτερα από ό,τι τότε. Τώρα η ομάδα είναι κοντά στα δικά μου θέλω. Όλα αυτά, βεβαίως, δεν σημαίνουν ότι οπωσδήποτε θα νικήσουμε ξανά τον Ολυμπιακό. Για να το πετύχουμε, πρέπει να παίξουμε και σε αυτό το παιχνίδι καλά».

To Top