Λιάπης: “Αντιδράσαμε όπως ένας μεγάλος σύλλογος”

O Δημήτρης Καλαϊτζίδης δεν προχώρησε σε δηλώσεις μετά το πέρας της αναμέτρησης με τον βοηθό του, Κώστα Λιάπη να τον εκπροσωπεί στη συνέντευξη τύπου.

Ο γυμναστής της ομάδας, τόνισε αρχικά: “Είχαμε δηλώσει οτι ο θεσμός του Κυπέλλου ήταν αδιάφορος την δεδομένη στιγμή σε αυτό το επίπεδο. Ο Άρης έπρεπε για την ιστορία του να κερδίσει αυτό το παιχνίδι και το έκανε. Οι επαγγελματίες ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες ακόμα και στα σκληρά μαρκαρίσματα και αυτό έκαναν τα παιδιά”.

Για την σημερινή εικόνα των παικτών: “Είμαστε ικανοποιημένοι απο την αγωνιστικότητα των παιδιών. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο υπέρ μας αν ημασταν πιο συγκεντρωμένοι στο τελείωμα. Μία αδράνεια στην άμυνα δεχθήκαμε ένα γκολ, αντιδράσαμε ως ένας μεγάλος σύλλογος και κερδίσαμε το παιχνίδι, όπως έπρεπε να κάνουμε”.

Για την ψυχολογία των παικτών: “Τα παιδιά αυτά πρέπει να απελευθερωθούν,.Είναι oι πρώτοι που θέλουν να δείξουν την αξία τους. Υποσεινύδητα τους μπλοκάρει το βάρος. Αν τους απελευθερώσουμε θα πετύχουν πολλά. Χρειάζεται ηρεμία, να πιστέψουν στον ευατό τους.Οι δυνατότητες υπάρχουν. Κανένας δεν δικαιολογεί το νεαρό της ηλικίας.Πρέπει να απομυθοποιήσουν πολλά πράγματα και εκεί επικεντρώνουμε.Αν υπάρχει υγιής πίεση τότε θα πετύχουν πολλά πράγματα”.

To Top