Λιονέλ Μέσι: Όταν ξεκίνησαν όλα… (video)

Πριν από 13 χρόνια, ο για πολλούς κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών Λιονέλ Μέσι «συστήνεται» σε παγκόσμιο ποδόσφαιρο σκοράροντας το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Στην περίπτωση του Αργεντινού σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα άπαντες έπρεπε να… προβλέψουμε το μέλλον όταν την Πρωτομαγιά του 2005 ένα αμούστακο παιδί πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ και στέλνει τους «μπλάουγκράνα» πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το ρολόι του Καμπ Νου δείχνει τις καθυστερήσεις και η Μπαρτσελόνα είναι στο επισφαλές 1-0 κόντρα στην Αλμπαθέτε. Ένας νεαρός βραχύσωμος άσος, σε ηλικία 7 ετών, δέκα μηνών και επτά ημερών είναι δραστήριος, κινητικός. Θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία του και αναζητά την ευκαιρία για να την «πιάσει από τα μαλλιά».

Ο τεράστιος Ροναλντίνιο με μία μαγική ασίστ του… ανοίγει τον δρόμο και ο Μέσι σκοράρει με άψογη «λόμπα», διαμορφώνει το 2-0 και γράφει την πρώτη σελίδα σε ένα χρυσό βιβλίο διακρίσεων, τίτλων και γκολ που συνεχίζει μέχρι σήμερα να ανανεώνεται.

Το παραμύθι είχε μόλις ξεκινήσει…

To Top