ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα… 14+3 συμβόλαια που λήγουν και θα συζητήσουν για το μέλλον τους

Οι προτάσεις παικτών στον Άρη ενόψει Σούπερ Λίγκα, πέφτουν… βροχή, το τελευταίο διάστημα, από κάθε λογής μάνατζερ, ωστόσο, η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» οφείλει να ξεκαθαρίσει πρωτίστως το τι μέλει γενέσθαι με τα συμβόλαια συνεργασίας από το υπάρχον ρόστερ που «εκπνέουν» στις 30 Ιουνίου.

Οι ημιτελικοί του Champions League παίζουν στο Stoiximan.gr με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Συνολικά 14 συμβόλαια ποδοσφαιριστών του Άρη ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, ενώ τρία έχουν οψιόν ανανέωσης και για την επόμενη σεζόν. Από τους… 17 ποδοσφαιριστές, ήδη έχει υπάρξει με αρκετούς μία πρώτη κουβέντα, αναφορικά με την παραμονή τους. Ωστόσο, κάθε επαφή βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Μόλις «κλειδώσει» η άνοδος και μαθηματικά, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν, καθώς ο εκάστοτε παίκτης θα κληθεί να κάτσει μαζί με τη διοίκηση, γύρω από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Από τη μακρά αυτή λίστα των παικτών που τα συμβόλαιά τους λήγουν, μέχρι στιγμής έχει εκφραστεί από τη διοίκηση η επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα, οι Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος, Μπάμπης Παυλίδης, Μανώλης Τζανακάκης, Χρήστος Μπούρμπος, Ούγκο Σόουζα, Δημήτρης Ανάκογλου και Μάρκος Ντούνης. Μάλιστα, εκτός της διοίκησης, την επιθυμία τους να παραμείνουν έχουν εκφράσει και οι προαναφερθέντες παίκτες, με πιο δύσκολη περίπτωση όλων, του Ούγκο Σόουζα, που έχει ήδη προτάσεις από το εξωτερικό στα χέρια του.

Παράλληλα, δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προθέσεις των Πασχάλη Κάσσου και Γιάννη Πασά, με τους οποίους θα υπάρξει επαφή το επόμενο διάστημα. Από την κατηγορία αυτών που έχουν οψιόν ανανέωσης, το βάρος πέφτει αναμφισβήτητα στον Βαγγέλη Πλατέλλα, ενώ σε δεύτερη μοίρα, έρχονται οι Άγγελος Χαντί και Μιχάλης Μπαστακός, που μέχρι στιγμής δεν έχουν δικαιώσει αγωνιστικά τους «κιτρινόμαυρους» για το γεγονός, πως επιλέχθηκαν, ώστε να αποκτηθούν τον Ιανουάριο.

Στόχος των ιθυνόντων του Άρη, είναι να υπάρξει ένας «κορμός» παικτών, γύρω από τους οποίους θα «χτιστεί» η ομάδα της επόμενης σεζόν.

Κανείς δεν θέλει να υποχρεωθεί ο σύλλογος στο να αποκτήσει πλειάδα παικτών το καλοκαίρι, παρά μόνο να ενισχυθεί σε καίριες θέσεις, με έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

To Top